Abidal naprawdę kozak. On tam zawsze coś ciekawego zrobi albo powie.
Co do Realu i czy sobie zasłużył w takim samym stopniu co Barcelona to odpowiedź już wcześniej dałem więc ją tylko wkleję:
edit...Jarzinho pisze:Nie wiem jak kibice przeżywają vice-mistrzostwo, które jest bardzo blisko. Dla mnie kibice Realu powinni być cholernie zadowoleni. Naprawdę to jest dla was ogromny sukces.
Powiedzcie gdzie był Real w momencie kiedy Barca wypruwała się na na Sanchez Pijuan w 1/8, gdzie był Real Madryt kiedy Barca ogrywała Arsenal w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, gdzie byli Królewscy kiedy Blaugrana do ostatniego gwizdka walczyła o finał z Interem Mediolan. Ostatnie gdzie byli Galacticos kiedy Barca ogrywała Real na Santiago Bernabeu.Real niczym sobie nie zasłużył na tytuł. Sorry ale największą radość sprawił wam(większości) nie Real a Barcelona- odpadając z Interem. Trochę to dziwne. 2 lata temu przynajmniej lepszy bilans spotkań z Blaugrana mieliście dzisiaj nic za kandydaturą Realu nie przemawia. Mocno bym był rozgoryczony gdyby Barca nie załatwiła sprawy w ostatniej kolejce.