Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 22:19

Ceremonia dobra, całe szczęście, że ja prawie do końca pokazali i wcześniej pożegnali się komentatorzy, bo nie dość, że rozmawiali nie na temat to jeszcze przetłumaczyć nie potrafili.
Abidal naprawdę kozak. On tam zawsze coś ciekawego zrobi albo powie.
Co do Realu i czy sobie zasłużył w takim samym stopniu co Barcelona to odpowiedź już wcześniej dałem więc ją tylko wkleję:
Jarzinho pisze:Nie wiem jak kibice przeżywają vice-mistrzostwo, które jest bardzo blisko. Dla mnie kibice Realu powinni być cholernie zadowoleni. Naprawdę to jest dla was ogromny sukces.
Powiedzcie gdzie był Real w momencie kiedy Barca wypruwała się na na Sanchez Pijuan w 1/8, gdzie był Real Madryt kiedy Barca ogrywała Arsenal w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, gdzie byli Królewscy kiedy Blaugrana do ostatniego gwizdka walczyła o finał z Interem Mediolan. Ostatnie gdzie byli Galacticos kiedy Barca ogrywała Real na Santiago Bernabeu. :?: Real niczym sobie nie zasłużył na tytuł. Sorry ale największą radość sprawił wam(większości) nie Real a Barcelona- odpadając z Interem. Trochę to dziwne. 2 lata temu przynajmniej lepszy bilans spotkań z Blaugrana mieliście dzisiaj nic za kandydaturą Realu nie przemawia. Mocno bym był rozgoryczony gdyby Barca nie załatwiła sprawy w ostatniej kolejce.
edit...
Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 23:08 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”