Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 17 maja 2010, 16:30

iceald pisze:Czy to ja czegoś nie rozumiem czy to po prostu spóźniony Prima Aprilis :?: A może tylko u mnie pokazuje Czygryńskiego na pierwszym miejscu bo mój komputer zwariował??
Może dlatego, że on nie grał. :lol: Przynajmniej gdzieś jest wyróżniony.
Gabi Milito przedłużył kontrakt i to mnie zajebiście cieszy. Tylko należy mu życzyć zdrowia, bo pokazał, że do wysokiej formy może dojść bardzo szybko. Tak mnie zastanawia skład defensorów Blaugrany na przyszły sezon. Liga się skończyła, więc już można spekulować. Jest Dani, Carles, Pique, Milito, Abidal i Maxwell- ich jestem pewien, że pozostaną. Nie wiem jak będzie wyglądać sytuacja Rafy. Nie ma co ukrywać, ze Marquez gra jeden sezon dobry- następny tragiczny. Można wywnioskować, że kolejny będzie udany w jego wykonaniu, ale czy tak będzie. Botia w tym sezonie pokazał się ze świetnej strony w La Liga i czy nie warto mu zaufać, bo mówi się że kilka dobrych klubów jest nim zainteresowanych. Chygrynskiy zostanie, bo ja mimo wszystko, wierzę, że może się stać dobrą alternatywą. Nie brał udziału w przygotowaniach, później kontuzja kiedy dostawał szansę, a już dalej ciężko mu było wejść i się pokazywać z dobrej strony. Wreszcie kosztował tyle, że trzeba wierzyć, że Pep miał dobre oko.

Wróć do „Hiszpania”