Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Awatar użytkownika
kubaokocim
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Finał LM 2009/10: Bayern Monachium - Inter Mediolan

Post autor: kubaokocim » 18 maja 2010, 10:28

Fajnie, że naprzeciw siebie staną, dwa kluby, które wygrały wszystko na swoim podwórku ( Chelsea również ).Mecz będzie ciekawy, ale jako kibic Interu, nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Interu. Za długo na to czekałem, a właściwie jest to mój pierwszy finał LM w którym będe oglądał grę swojego ukochanego klubu. Wszystko w tym sezonie idzie po naszej myśli i porażka w finale, byłaby zniweczeniem ciężkiej pracy którą wniósł cały zespół przez cały sezon. To jest Inter, jakiego dawno nie oglądałem, przede wszystkim Inter, nie bojący się niczego !!! Co tu dużo mówić, Mou zrobił robotę. Chęć zwycięstwa i wola walki została zaszczepiona, oby na jak najdłużej. Cieszy fajna forma zawodników "ikon" mediolańskiego klubu, jakimi są Cambiasso i Zanetti. To jest ich sezon !!! Szkoda, że nie zwieńczony jeszcze wyjazem na MŚ, no ale to było do przewidzenia, za sprawą Pana M. Finał musi być nasz, to by było piękne zamknięcie sezonu, i jak to Mou pokazywał na zdjęciu, marsz po 6 tytułów rozpoczęty !!!

Oczywiście, nie przeceniam tu roli samego Bayernu. Wspaniały sezon w ich wykonaniu. Wielkie brawa. W finale zmierzą się nalepsze dwa kluby w Europie !!!

http://intermediolan.com/ft.php

Wróć do „Puchary Europejskie”