Foster byl, jest i bedzie cienki jak sik weza . Jak to ma byc nadzieja pilki angielskiej to wspolczuje . On zwyczajnie sie nie nadawal . Teraz pytanie czy Kuszczak zostanie ? Przed koncem sezonu cos psioczyl i szczerze nie bylbym zaskoczony gdybysmy zostali bez 2 GK . Tak czy siak ja juz obralem nam cel transferowy na 1 bramkarza po VDSDyskusji o wyższości Fostera nad Kuszczakiem było bez liku, skoro się go pozbywamy to widocznie nie był lepszym bramkarzem od Polaka. Ma predyspozycje żeby być bramkarzem reprezentacji ale na United Ben był zwyczajnie za słaby. Dostał trochę szans w tym sezonie i nie oszukujmy się, dał dupy. To jeszcze nie ten poziom. Z jednej strony szkody bo żegnamy Brytyjczyka, gościa, który ma zadatki na dobrego GK ale z drugiej nie przekonał mnie do siebie podczas pobytu na OT. Zobaczymy może w Birmingham będzie miał taki sezon jak Hart. Wszystkiego dobrego Ben.
Btw . pozdro red
Bramkę mamy załatwioną, obronę też. Kreatywny pomocnik + napastnik. Ferguson mówi o jednym wzmocnieniu a dla mnie te dwie pozycje są konieczne do obsadzenia.
Napastnika pewno odpuscimy , bo mamy duzo mlodziakow . Oby tylko Fergie nie bal sie korzystac z ich uslug. W tym sezonie czulem niedosyt pewien widzac ciagle na boisku 1 czasem 2 tych samych napastnikow . Za mala rotacja byla jesli chodzi o napad . Aha , Owen wypierdalaj .
Jesli chodzi o kreatywnego pomocnika to pewno odbedzie sie kosztem Keryka . W innym wypadku bardzo watpie w powodzenie akcji pt " nowy pomocnik"