Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 19 maja 2010, 21:07

Zajebista wiadomość choć to było przesądzone już na początku tygodnia. Villa to zawodnik o uznanej marce, jeden z najlepszych na Świecie na swojej pozycji. Strzelający przez ostatnie 6 sezonów około 20 bramek. Może patrząc na wiek to nie jest tak dobrze, ale podobnie było z Henrym. Ja wierzę, że szybciej się zaaklimatyzuje i zacznie grać tak wszyscy będą oczekiwać.
Nie wiem jak inni ale ja stawiam, że w przyszłym tygodniu będzie zaklepany Cesc. Laporta odchodzi wygrywając w 2 sezony ogromnie dużo nie tylko jeśli chodzi o sekcję piłki nożnej. Drużyna, którą zostawi na papierze wygląda na gotową do walki o tytuły przez spokojnie 2 lata. zobaczymy jak to będzie z finansami.
Co do reszty to Hleb coś wspominał o walce o miejsce w Barcelonie. Czy on jest tak pusty czy tak zgłupiał. Co pół roku, co sezon wymyśla jakieś bzdury. Raz narzeka, raz chwali. W Barcelonie jest on raczej skończony i oby znalazł się kupiec na niego. Tak jak i kolegów z tego samego okienka- Caceres, Henrique.
Zlatan raczej nie odejdzie, wszystko zależy tak naprawdę od niego. Jednak jeśli w jego miejsce miałby zawitać Torres, o którym sporo się mówi to ja nie będę płakał ani narzekał. Jeśli pozostanie Szwed, to liczę, że kolejny sezon będzie w 100% udany.

Wróć do „Hiszpania”