Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 20 maja 2010, 10:09

SexyBitch pisze:Tak czy siak ja juz obralem nam cel transferowy na 1 bramkarza po VDS :P
:?:
(L)oczkerson pisze:odnośnie Suareza, to mogę tylko wtrącić, że przeciwko fatalnej defensywie JUVE nie pokazał niczego szczególnego. Dla mnie Suarez mimo, że bombarduje w Holandii to potencjalna mina.
Jak każdy z ligi holenderskiej. Jeśli ma być jeden duży transfer to nie nastawiam się na Urugwajczyka.

Nie zgodzę się z tym, że Foster to beznadziejnie słaby bramkarz. Ma swoje przebłyski i w Watford pokazał, że nie bez przyczyny Anglicy wiązą z nim tak duże nadzieje. Dla MU jest jednak w tej chwili za słaby.W sytuacji kiedy przegrywamy mistrzostwo 1 punktem nie możemy sobie pozwolić na bramkarza, który przeplata dobre występy z tragicznymi błędami wpływającymi na ostateczny wynik. Ben w MU po prostu był zbyt chimeryczny i nieprzewidywalny, takich bramkarzy mieliśmy już wystarczająco. Możliwe, że grając w City znowu błyśnie i będzie miał taki sezon jak Hart. Dostanie szansę regularnych występów i w Birmingham nie będzie takiej presji jak w United - to powinno mu pomóc.

Oferta City - 20 mln funtów za Milnera odrzucona. IMO możemy już o nim zapomnieć.

Wróć do „Anglia”