M Jak Miłość

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 28 mar 2005, 19:27

serek408 - Ciekawe dlaczego nie masz do mnie szacunku. Dlatego, że nie lubię tego serialu? Nie wyraziłem swojego zdania po to, by rozpętać tu jakąś "wojnę" (choć być może tak się stało), tylko żeby napisać, co myślę na temat tego serialu. Mam przecież takie prawo, bo kto powiedział, że pod tematem "M jak Miłość" nie można wyrazić swojego zdania na temat tego serialu? Na takiej zasadzie, to żaden kibic Realu nie mógłby wchodzić na "F.C. Barcelona - dookoła klubu", a przecież wypowiada tam się duża część kibiców 'Blancos'. Wyraziłem tylko swoje zdanie, nie chcąc tu rozpętać żadnych kłótni. A nabijaczem postów nie jestem, Ty masz ich o wiele więcej. Trochę szacunku, bo ja go w Twoją stronę mam. Chyba, że nie wiedziałeś co napisać i wymyśliłeś sobie, że nie masz do mnie szacunku :shock:

Tomusmc - To, że dużo pisałem o Ryśku, nie oznacza co z pewnością wiesz, że go lubię. Wiesz ile czasami piszę o Realu :?: :!: Co do złamania regulaminu:

1. Rozumiem, że jesteś modem i musisz przestrzegać reguł, ale już jak słyszałem, 'dzidzius' do Ciebie kiedyś pisał po rozmowie ze mną, że newsmanom się nie powinno dawać ostrzeżeń, bo to "beznadziejnie wygląda".

2. Z całym szacunkiem, jeśli za takie 'pierdoły' jak pisanie posta pod postem się daje ostrzeżenia, to za co będzie się dawało niedługo? Rozumiem, że musi być porządek, ale nie można popadać ze skrajności w skrajność.

Na koniec, pozdrawiam wszystkich oglądających serial 'M jak Miłość' :) Z tym, że tych racjonalnie myślących (mam nadzieję, że tacy są) :idea:

Wróć do „Wracając Do Meritum”