Co do samego transferu. Jestem bardzo szczesliwy. Jedyne co mnie martwi to ze Pedro moze nie pograc tak jak w tym sezonie, ale jezeli Villa spelni pokladane w nim nadzieje mysle ze liga bedzie jeszcze lepsza w naszym wykonaniu ( 99pkt sic! , moze byc lepiej ? ) . Chociaz Pedro i ten jego spokoj przy wykanczaniu akcji, czasem sie zastanawialem czy to Pedro tego powinien sie uczyc od Messiego czy odwrotnie. Strzelec bardzo waznych bramek, licze na jego wystepy w przyszlym sezonie, oby rownie dobre jak w tym.
Takie pytanko do innych fanow Barcelony. Zakladajac ze Guardiola utrzyma swoje zwyczaje i w tym sezonie rowniez zobaczymy boom jednego z mlodych zawodnikow, jak myslicie ktory to bedzie ? Oczywiscie nie wliczajac Pique , Sergio i Pedro.
Ja osobiscie najbardziej licze na mlodego Dos Santosa. Z jednej strony wydaje mi sie ze za wczesnie na niego, ale przeciez to Pep , a z nim wiele moze sie zdazyc.
Oczekiwania w zwiazku z nastepnym sezonem ? Three-peat ! ( a po cichutku Puchar Krola grany przez drugi garnitur, chociaz final
Nie boj sie, jezeli rozowy ( pamietam jak chyba Leszek Orlowski powiedzial ze to lososiowy jestMentor pisze:Im dłużej patrzę na wyjazdowy komplet tym mniej mi się podoba, ale nauczony doświadczeniem poczekam do próby generalnej a więc jakiegoś meczu. Na piłkarzach może będą wyglądać nieźle choć na 99% takiej koszulki sobie nie kupię. Trąci jakby dresem i wioską, ale może się przekonam.