Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 21 maja 2010, 21:03

Aker pisze:Legia Warszawa - Crvena Zvezda Belgrad 2
2,2 Bwin stawka 5/10

Legia prezentuje poziom żenujący i nawet jedenastka misjonarzy z Kongo, by ich zjechała. Ze stawką specjalnie nie szaleje mimo, że mecz dość pewny, ale to tylko sparing, więc może być różnie.

ŁKS Łódź - Górnik Zabrze 2
2,6 Unibet stawka 6/10

Górnik będzie chciał się zrewanżować za zeszłoroczną porażkę z ŁKSem, który spuścił ich do 1 ligi. Górnik w ostatnim czasie prezentuje o wiele lepszą grę niż Łodzianie, wygrali np. z Pogonią Szczecin niedawno na wyjeździe 2:0, natomiast ŁKS u siebie tylko zremisował 2:2 niedawno z tą samą ekipą. Na ostatnie 6 meczy Górnik ma bilans 5-1-0 (14:3), a ŁKS 1-3-2 (6:8). Niecały miesiąc temu w Łodzi Sandencja potrafiła wygrać 3:1 z ŁKSem, także uważam, że Górnik też stać na zwycięstwo. Po za tym Zabrzanie walczą o ekstraklasę, ŁKS już o nic, a to też ma spore znaczenie.
Legia przegrała 0:1, ŁKS 1:4.
Jeszcze co do meczu ŁKSu z Sandencją, porównałem ten mecz do tamtego bo i Sandencja i Górnik prezentują się o klasę lepiej o ŁKSu, dlatego też uważałem, że jak Sandencja poradziła sobie w Łodzi to i Górnik na to stać i jak widać miałem rację wynik zresztą podobny.
Podsumowanie dla mnie bardzo miłe, dziś grałem też Filippo Pozzato, że będzie lepszy od Jerome Pineau i był. Pozzato wygrał 12 etap, Pineau był 3. Niestety tego typu nie podałem tutaj (zapomniałem), ale podałem na bukmacherskim blogu, którego jestem współautorem. Na jutro gram Inter, wg mnie wygra LM.

Wróć do „Bukmacherka”