M Jak Miłość

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 28 mar 2005, 19:57

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tomusmc - To, że dużo pisałem o Ryśku, nie oznacza co z pewnością wiesz, że go lubię. Wiesz ile czasami piszę o Realu :?: :!: Co do złamania regulaminu:

1. Rozumiem, że jesteś modem i musisz przestrzegać reguł, ale już jak słyszałem, 'dzidzius' do Ciebie kiedyś pisał po rozmowie ze mną, że newsmanom się nie powinno dawać ostrzeżeń, bo to "beznadziejnie wygląda".

2. Z całym szacunkiem, jeśli za takie 'pierdoły' jak pisanie posta pod postem się daje ostrzeżenia, to za co będzie się dawało niedługo? Rozumiem, że musi być porządek, ale nie można popadać ze skrajności w skrajność.
Nie wiedziałem o tym, że newsmanom nie daje się WP i dla mnie to jest głupota. Najwyraźniej to nie ze mną Dzidzius rozmawiał. Łamiesz regulamin to dostajesz kare jak każdy inny. Nawet ja dostałem WP chociaż to brzydko wygląda. Pisanie posta pod postem jest łamaniem regulaminu i Ty jako newsman powinienes to wiedzieć.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Na koniec, pozdrawiam wszystkich oglądających serial 'M jak Miłość' :) Z tym, że tych racjonalnie myślących (mam nadzieję, że tacy są) :idea:
Ja również pozdrawiam :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”