Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6663

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 26 maja 2010, 16:02

piwus pisze: Wpadnij jeszcze do kilku innych tematów typu GKS Bełchatów ( tam możesz napisać "nie przedłużacie kontraktów, jak chcecie się rozwijać"), Ruch Chorzów ("nie spłacacie długów, jestem zdania, że podzielicie los ŁKS-u"), rzuć paroma uwagami "nie tędy droga", też będzie fajnie.
Czy to są drużyny aspirujące do miana najlepszej ekipy dekady? Nie wydaje mi się. Czy to są ekipy aspirujące do tytułu w przyszłym sezonie? Nie wydaje mi się. Czy może też ma mi się nie wydawać, że Wisła będzie o ten tytuł walczyć?
piwus pisze:Dwa: ledwo Lech wygrał majstra to stał się wszechwładcą ligi, a ledwo Wisła przegrała raz mistrzostwo, to już ma być poza podium. Jaka liga, tacy znawcy.
Lech nie stał się wszechwładca ligi, ale w tym momencie Wisłę przewyższa, a na dodatek jeszcze się wzmocni. Legia również zapowiada wzmocnienia. Tymczasem z tego co czytam, to Wisła zamiast kupować będzie się pozbywać. Nie mój interes, żebyście byli silni. Lament po stracie mistrzostwa już jest, żebyście jeszcze bardziej nie cierpieli, jak np w sezonie 06/07.

Wróć do „Polska”