Czegoś mi w tym zdaniu brakuje. Wiem! Borriello ma za sobą jeden dobry sezon. Stawianie go w jednym rzędzie z Milito to ujma dla jednego z nich. Boriello jest dobry na ogórków w Serie A gdzie może załadować im niebotyczną ilość 14 bramek w sezonie. A poziomu Trezeguet to on nigdy nie osiągnie.Wilmore pisze:To że niewielu na forum zna się na piłce i nie docenia przez to Borriello nie oznacza, że taka transakcja nie ma prawa bytu - Borriello ma za sobą dobry sezon, Trezegueta i tak chcecie gdzieś oddać
Co Ty bierzesz to ja nie wiem. Buffon od dłuższego czasu to chce zostać w Juventusie. Miał moment zawahania po Calciopoli, ale taki moment miał każdy. Został i chwała mu za to, zostanie do końca kariery, będzie legendą Juventusu. A nawet jak odejdzie, to nie do Milanu bo tam jest taki sam syf jak w Juventusie. Tylko wyniki trochę lepsze, ale powiedzmy sobie szczerze, 3 miejscem w Serie A to go nie zachęcicie. Kasą też go nie skusicie, bo to nie jest ten typ piłkarza. Że nie będzie się długo wahać żeby zagościć w Milanie? Dla mnie jak na razie tekst roku.Wilmore pisze:a Buffon od dłuższego czasu chce odejść do Milanu, może nie tyle chce, bo w Juventusie mu dobrze, co nie odmówiłby, gdyby pojawiła się jakaś oferta. Jeśli Berlusconi/nowy sponsor sypnie kasą, to Buffon pewnie nie będzie się długo wahać, jak w 2006 roku.