Myśle, że Zambrotta nie odejdzie do Chelsea... jeśli już to do Realu... ale sprzedanie go było by wielkim błędem, a zastąpienie go jest praktycznie niemożliwe w tej chwili... nawet za te 35mln. euro, bo słyszałem, że tyle proponują Chelsea i Real. Zambro jest po prostu najlepszy i to troche tak jakby sprzedać teraz Nadvedaluca pisze:co sądzicie na temat przewidywanych transferów:
ZambrottaChelsea
CassanoJuve
GiannichedaJuve
Zauri , ChinelliJuve
![]()
Del Piero![]()
![]()
![]()
![]()
Cassano... myśle, że bedzie wymiana na Mutu, bo to już chyba pewne, że Cassano odejdzie z Romy. jeszcze Real go chce ale myśle, że Capello zadziała jak magnes na Antonia
Giannicheda bedzie grzał ławe na pewno, a już mamy podobno podpisany kontrakt z R. Kovacem- kolejnym obrońcą...
a Zauri i Chellini to, z tego co wiem, mają być ewentualnymi następcami Zambrotty jesli odejdzie ale niestety obaj razem wzięci nie dorownują mu w najmniejszym stopniu...
myśle, że może odejsc Tacchinardi... Capello konsekwentnie stawia na słabszego moim zdaniem Blasiego... a Tacchinardiemu na pewno się to nie podoba
fajnie było by sprowadzić Kompany'ego ale drogi jest... no i jakiś ofensywny pomocnik na pewno by się przydał. miał być Mascherano ale on już podpisał kontrakt chyba z River Plate, mowiło się o Meghim- drugim Zidane... ja bym chciał Edersona ale to jak na razie pobożne życzenia