Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 26 maja 2010, 22:43

Pytanie jednak - kogo wykombinuje Del Neri
Nie Del Neri, a Marotta. A kogo? To jedna z miliona zagadek zbliżającego się mercato.
Amauri z czasów Palermo niczym nie ustępuje Borriello, tylko czy wróci do takiej dyspozycji?
Ja sam nie wiem co z Amaurim zrobić. Jeśli się znajdzie kupiec to sprzedać, ale jeśli znajdą się dobre skrzydła, to Amauri naprawdę jeszcze może trochę pokazać, bo głową gra świetnie, czego od dłuższego czasu nie ma szans pokazać. Del Neri zawsze grał skrzydłami i spodziewam się, że i w JUVE potrafiący grać na flankach zawodnicy się znajdą, wiec jeśli Amauri zostanie, ja rąk załamywać pewnie nie będę.
I chwała bogu, może nareszcie zaprzestanie ogólnoforumowa histeria na cześć takiego piłkarza, to już przestało być zabawne jeszcze przed finałem.
To, że nie oczekuje byś zmienił zdanie nie oznacza, że zaprzestanę gloryfikować Milito :P I nie pisz setny raz co myślisz o Milito, bo znamy twoje stanowisko :wink:

Swoją drogą Wilmore tak jestem ciekaw co ma zrobić Milito byś uznał go zawodnikiem klasowym? Ma chłopak jakieś szanse, czy już jest dla niego za późno :?:

Wróć do „Włochy”