Gdyby nie dodawali tego Borrielo i Huntelaara przynajmniej tak śmiesznie by nie wyglądało. Tak sami sobie strzelają w stopę.jordan20 pisze:debile z mundodeportivo nadal prowadza kampanie sprzedazy zlatana-milan -wg nich-daje 35 i borrielo lub huntelaara
bez komentarza
On i Borja trochę pograli w tym sezonie, ten drugi już chyba wylądował w Sevilli, a Castro pewnie także znajdzie sobie sporo lepszego pracodawcę. Taki aż anonimowy to on nie jest, jednak czy wystarczający na Barcę- nie wiem.jordan20 pisze:- i absolutny no name- chori castro z majorki-4 mln (jego twarzy i sposoby gry nie zna pewnie 99% kibicow)
Alternatywę na lewą stronę hmmm Di Maria nie wchodzi raczej w grę, bo trzeba za niego sporo zapłacić, a bez przesady mieć na jedno miejsce zawodników za 70-75 milionów to przesada. Raczej tam nikt nie przyjdzie patrząc jak sobie radził tam Bojan. Sporo także będzie zależało od transferu Fabregasa, bo tak alternatywą i to sporą będzie tam Iniesta. Gdyby nie doszło do transferu Cesca i odejdzie Henry, ktoś by się tam przydał, nawet mniej znany.
Ja także nie jestem za tym, ale każdy zawodnik wie na co się piszę przechodząc do Barcy, no może Hleb nie wiedział.jordan20 pisze:nie ma sensu niszczyc karier mlodym talentom (azplicueta),bo przy czestotliwosci gry alvesa to raczej sie taki ktos nie rozwinie