Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 28 maja 2010, 17:07

Zigić w Birmingham City. Odetchnąłem z ulgą. :lol:

Media informują, że pod lupą Beniteza po raz kolejny znalazł się Simao. Wg goal.com Portugalczyk miałyby kosztować 8 mln funtów. Średnio mi się to podoba. Skrzydłowy Atletico ma już 31 lat, a 8 milionów w przypadku ekipy z Anfield to naprawdę duże pieniądze, które można rozdysponować znacznie lepiej. Innym zawodnikiem, którego media łączą z Liverpoolem jest obrońca Boltonu - Gary Cahill. Poza tym komplikuje się sprawa transferu Danny'ego Wilsona na Anfield. Początkowo mówiło się, że obrońca Glasgow Rangers będzie kosztował 2,5 mln funtów. Później w mediach pojawiła się inna cena - 4 miliony funtów. Okazuje się jednak, że szkocki klub chce za swojego obrońce 5 milionów funtów. Wydaje mi się jednak, że Szkot przyjdzie za mniejsze pieniądze. W końcu za rok kończy mu się kontrakt i będzie mógł odejść za darmo, więc jest to ostatnia okazja Rangersów do zarobienia pieniędzy na 18-latku.

No i Aquilani zapewnił, że zostaje na Anfield. W sumie to dobrze, bo teraz będzie mógł normalnie przepracować okres przygotowawczy i pokazać w przyszłym sezonie, że był wart wydanych na niego pieniędzy. Poza tym w klubie pojawił się nowy lekarz-cudotwórca, więc niewykluczone, że Alberto wreszcie będzie miał mniej problemów zdrowotnych.

Wróć do „Anglia”