Re: Sporty Walki

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Sporty Walki

Post autor: Jarzinho » 29 maja 2010, 21:56

Etus2 pisze:ma technike m.in ale widzę zgrywasz cwaniaka co pierwszą galę obejrzał podczas walki Najmana z Pudzianem no cóż bywa , czekaj aż Pudzian zostanie mistrzem , powodzenia :) i bez wycieczek osobistych proszę
Ja pierdole, chłopie albo napiszesz, jakąś odpowiedź o sensownej zawartości albo w żaden sposób się do mojej osoby nie odnoś. Co za idiota. Technikę to ma nawet Batista w WWE, a Lesnara w WWE oglądałem jak tobie rodzice na komunie internet zakładali. Tyle potrafiłeś wymyślić, technikę czego czołgu czy beczki zepchniętej ze stoku.
Już Ci napisałem dość wyraźnie co rozumiem przez mieszane sztuki walki, jeśli nie masz na to odpowiedzi to nie staraj tutaj urosnąć.
A o Silve się nie martw, bo pamiętam go z gal Pride, odkąd z tą federacją kontrakt podpisał Nastula. Tak samo jak Fiodora, Filipovicia braci Nogueira, Barnetta i kilku innych walczących obecnie w różnych federacjach. Ty możesz tego nie pamiętać, bo wtedy jeszcze nie wiedziałeś co to sopcast, do dzisiaj widzę nie wiesz i szukasz opcji HD.

Wróć do „Inne sporty”