Ja pierdole, chłopie albo napiszesz, jakąś odpowiedź o sensownej zawartości albo w żaden sposób się do mojej osoby nie odnoś. Co za idiota. Technikę to ma nawet Batista w WWE, a Lesnara w WWE oglądałem jak tobie rodzice na komunie internet zakładali. Tyle potrafiłeś wymyślić, technikę czego czołgu czy beczki zepchniętej ze stoku.Etus2 pisze:ma technike m.in ale widzę zgrywasz cwaniaka co pierwszą galę obejrzał podczas walki Najmana z Pudzianem no cóż bywa , czekaj aż Pudzian zostanie mistrzem , powodzeniai bez wycieczek osobistych proszę
Już Ci napisałem dość wyraźnie co rozumiem przez mieszane sztuki walki, jeśli nie masz na to odpowiedzi to nie staraj tutaj urosnąć.
A o Silve się nie martw, bo pamiętam go z gal Pride, odkąd z tą federacją kontrakt podpisał Nastula. Tak samo jak Fiodora, Filipovicia braci Nogueira, Barnetta i kilku innych walczących obecnie w różnych federacjach. Ty możesz tego nie pamiętać, bo wtedy jeszcze nie wiedziałeś co to sopcast, do dzisiaj widzę nie wiesz i szukasz opcji HD.