Re: Sporty Walki

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Sporty Walki

Post autor: Etus2 » 29 maja 2010, 22:17

;) pudzian ma technike? hehe to że ktoś wyprowadza ciosy nie znaczy że ma technike, technike wypracowuje się latami treningu a pudzian jedynie przerzucał żelastwo na siłowni bo te jego 10lat karate to chyba nie wchodzi z nim do ringu.

o moją wiedze się nie martw , raczej o swoją bo mówiąc że Mariusz posiada takie same umiejetnosci co Lesnar ośmieszasz się. oczywiscie tej techniki brock nie ma jakiejs piorunujacej ale w stojce nie ma problemow z obrona i atakiem a polak w tej kwesti jest smieszny bo oprocz chaotycznego ataku i dziurawej gardy nie prezentuje nic ciekawego.

wymieniles kilka nazwisk i udajesz znawce no na prawde godne politowania ale coz , widze zamianiasz sie w klona rkoemana , zjadles wszystkie rozumy. szkoda słów :)

aha Lesnar w WWE , to chyba te gale ogladales a nie Pride bo piszesz takie głupoty że chyba za dużo tego wrestlingu :rotfl: nie wiem co ma jego postawa w udawanych zapasach do prawdziwej walki w klatce.

żeby nie było nie jestem fanem Brocka ale pokazuje on że zawodnicy tacy jak Mir(czarny pas BJJ) nie mają zbytnio szans z kimś kto opanował podstawy walki w stójce i do tego jest piekielnie silny.co obecnie jest poza zasięgiem jakieś 99% ciężkich w MMA , może Overeem i Fjodor mogli by się z nim mierzyć jak równy z równym z czego ten drugi byłby faworytem jedynie.ale niestety obaj walczą w marnym StrikeForce :/

Wróć do „Inne sporty”