Czy ja coś przeoczyłem, czy kolejny raz do jakiś moich słów dopisałeś sobie teorię.Etus2 pisze:pudzian ma technike? hehe to że ktoś wyprowadza ciosy nie znaczy że ma technike, technike wypracowuje się latami treningu a pudzian jedynie przerzucał żelastwo na siłowni bo te jego 10lat karate to chyba nie wchodzi z nim do ringu.
Praktycznie odbicie Lesnara, duży gość biega po ringu jakby mu góra mięśni przeszkadzała. Nie dziwię się, ze chce spróbować sił w MMA bo już pisałem Lesnar to totalne drewno, który nie ma nic wspólnego z mieszanymi sztukami walki. Dwa wielkie kloce będą się napierdzielać.MazurXIII pisze:Gość,który pierdoli finishera w co drugiej swojej walce,uznawany jest za największe drewno w federacji (pomijając Khaliego) i technika?![]()
![]()
Gdzie on,a np. Bryan Danielson?Albo większość Indy?
Ale fakt,Pudzian to jeszcze większe drewno niż Dave.BTW - Ba(u)tista bierze przykład z Lesnara i chce spróbować sił w MMA jakby ktoś nie wiedział
prrrrrrrrrrrrrr napisałeś coś co odnosi się do mojej opinii czy dalej piszesz jakbyś był w amoku. Jaką technikę posiada Lesnar, w którym elemencie Pudzian jest tak daleko za nim. O wytrzymałości i kondycji już pisałem.Etus2 pisze:wymieniles kilka nazwisk i udajesz znawce no na prawde godne politowania ale coz , widze zamianiasz sie w klona rkoemana , zjadles wszystkie rozumy. szkoda słów
aha Lesnar w WWE , to chyba te gale ogladales a nie Pride bo piszesz takie głupoty że chyba za dużo tego wrestlingunie wiem co ma jego postawa w udawanych zapasach do prawdziwej walki w klatce.
żeby nie było nie jestem fanem Brocka ale pokazuje on że zawodnicy tacy jak Mir(czarny pas BJJ) nie mają zbytnio szans z kimś kto opanował podstawy walki w stójce i do tego jest piekielnie silny.co obecnie jest poza zasięgiem jakieś 99% ciężkich w MMA , może Overeem i Fjodor mogli by się z nim mierzyć jak równy z równym z czego ten drugi byłby faworytem jedynie.ale niestety obaj walczą w marnym StrikeForce
Za znawcę się nigdy nie uważałem, a że czasami lubię zobaczyć UFC czy kiedyś Pride i K1 to inna sprawa. W każdym razie wiem co kryje się pod nazwą sztuki walki. Jedni lubią pooglądać sambo w starciu z gościem który ma opanowany kick-boxing inni beczkę z, która ma tylko siłę. Jak będziesz miał odpowiedź na jakieś moje pytanie a nie szerzenie swoich teorii to napisz, a tak dupy nie zawracaj.