Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 30 maja 2010, 16:46

Ja oglądnąłem cały mecz :lol: Śmieszny mecz Anglicy nie potrafili zdominować gry i rzadko grali z pierwszej piłki. Ich podania były dość przewidywalne jednym słowem. Najsłabszy na boisku był Johnson który zawalił 1 bramkę przy stałym fragmencie gry bo nie pokrył tego Japończyka i ocknął się po chwili że ten mu uciekł. W ogóle w 1 połowie zagrali tak jak by się bali kontuzji w ogóle nie wchodzili w żadne starcia a Terry rzadko co walczył o piłkę w powietrzu dopiero w 2 połowie przycisnęli bardziej. To jak wpadały te bramki dla Anglii to parodia była. Bardziej podobał mi się duet SWP - J.Cole niż Lennon - Theo, doświadczenie to jednak doświadczenie odgrywa dużą rolę. Bent zagrał jakoś bez produktywnie miał jedną okazję do strzelenia z główki ale zmarnował myślę że na bilet do RPA się nie załapię. Dziwi mnie że Capello nie dał pograć nic Parkerowi myślę żeby się przydał tam taki ktoś jak on. Hart solidnie zagrał miał jedną paradę :D jak na razie jedyny z 3 GK który nie stracił bramki podczas tych 2 towarzyskich meczy. Jeśli już mowa o GK to należy pochwalić bramkarza Japonii bo świetne zawody rozegrał wyciągnął karnego i w dodatku świetny strzał Rooney'a. Wie ktoś z kim jeszcze zagrają Synowie Albionu ?

Wróć do „Anglia”