Najlepsze akcje imo to z Gusem jak miał się spotkać z Waltem i Jessim w tej jego restauracji Los Pollos Hermanos i nie pojawił się bo, jak powiedział do Walta: „twój partner spóźnił się i był naćpany” – prawdziwy profesjonalista. Drugą sytuacją było pokazywanie na początku odcinków 2 sezonu jak wyławiali pluszaka z basenu Walta, pokazali też raz 2 worki z ciałami koło auta Walta przed jego domem. Każdy myślał, że konkurencja wykończyła genialnego chemika, ale było inaczej... Świetne akcje
Tak w ogóle to w jaki dzień wychodzą nowe odcinki? Nie mogę się już doczekać kolejnego.
BTW. Wchodziliście? http://www.savewalterwhite.com/
Co do Entourage to również bardzo oczekuję 7 sezonu, który startuje już 27 czerwca. Wyczytałem, że do obsady ma dołączyć nowa pani:

Niezła
Tak w ogóle The Wire nie daje o sobie zapomnieć
Aaa jeszcze jedno: zacząłem oglądać 24 zachęcony avatarem piwusa i muszę przyznać, że obejrzałem połowę I sezonu i zupełnie mnie nie wciągnęło, w związku z czym zaniechałem dalsze oglądanie i usunąłem pozostałe odcinki pierwszej serii. Nie wiem czemu mi się nie spodobał, a taki dobry serial podobno...
PS. Nowy filmweb [‘]