Kandydaci na moderatora

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 29 mar 2005, 14:35

piwus :arrow: mimo krótkiej jeszcze obecności na forum pewne rzeczy da się zauważyć moim zdaniem. Pisze mądrze; sensownie; posiada sporą wiedze na różne tematy; wysoka kultura słowa, że tak powiem; wydaje mi się, że potrafi zachować (a co za tym idzie - rozróżnić) dość dużą swobodę a zarazem porządek i zgodność z zasadami. To się przydaje moderatorowi żeby za bardzo nie ograniczał ale wiedział kiedy wkroczyć :wink:

zawdi :arrow: podobnie jak w przypadku piwusa pisze sensownie i zawsze używa wiarygodnych argumentów. Sprawia wrażenie człowieka który potrafiłby zaprowadzić porządek (może nawet rygor :wink: ) na forum. Sporo doświadczenie na forum poza tym.

To moich dwóch zdecydowanych faworytów ale poza nimi może jeszcze:

smitu :arrow: Przede wszystkim doświadczenie ale także wiedza na wiele tematów. Nie wiem czy czasem nie lubi ponabijać i czepiać się ale to może tylko tak mi się wydaje :wink:

Dorian :arrow: chyba jeszcze nie odmówił :wink: W związku z moją krótką obecnością na foum nie miałem jeszcze okazji poznać za bardzo zalet Doriana :wink: Tyle co mogę stwierdzić to doświadczenie na forum, spora wiedza i jakoś wydaje mi się, że dałby sobie radę z utrzymaniem porządku.

Nie proponowałem osób, które już określiły, że nie chcą być moderatorami. Jeśli któraś z osób wymienionych w tym poście także odmawia to sorry za zawracanie głowy :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”