Porusze temat Grzegorza Rasiaka, jest to bardzo ciekawa postac, gdyz w lidze angielskiej strzela bramki na zawolanie, a w polskiej reprezentacji jakos mu nie wychodzi, moze nie dostaje takich pilek ?? albo skutecznosc nie ta, cos nie pasuje, ale mysle ze jak Polska gra lub bedzie grac z zespolami z Wysp Brytyjskich to Rasiak powinien byc pewniakiem w skladzie !! Smolarka trzeba jeszcze testowac i sie pozniej okaze czy bedzie grac lepiej od Kosowskiego czy tez nie, bo w lidze niemieckiej to Smolarek gra lepiej, no ale to sie okaze w niedalekiej przyszlosci, jeszcze wspomne o najbardziej niedocenianym polskim pilkarzu - chodzi mi o Mariusza Lewandowskiego - wg mnie to on powinien miec pewne miejsce w polskiej kadrze, ale nie na pozycji defensywnego pomocnika, tylko tak jak gra w klubie (Szachtar - daleko zaszedl w UEFA) czyli srodkowy obronca !! Szachtar pokonal w UEFA Schalke, wyobrazcie sobie ze Lewandowski gra z Schalke w 1. skladzie i zaloze sie ze wtedy mialby pewne miejsce w polskiej kadrze !!! a przeciez Szachtar jest lepszy od Schalke !! to dlaczego Lewandowski nie ma miejsca w kadrze ?? tego to juz nikt nie wie
Dziekuje Wszystkim Tym, ktorzy przeczytali te moje wypociny
Pozdro