kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa???

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8773
Kontakt:

Post autor: cloner » 29 mar 2005, 16:10

Czytalem Wasze ostatnie posty i zauwazylem ze zeszliscie z glownego tematu pewniakow w polskiej kadrze na poboczne typu wisla, a transfery :D co mnie troche rozsmieszylo :D no ale coz, przejdzmy do pewniakow w polskiej reprezentacji, wg mnie powinien grac tam na pewno Krzynowek i Kaluzny w pomocy, w ataku Franek powinien miec pewne miejsce, Zurawski ale musialby zaczac strzelac gole, bo inaczej co to za napastnik, w obronie pewniakiem powinien byc Hajto czy gra czy tez nie !! Na bramce obojetnie kto by zagral bedzie dobrze, Dudek gra w bardzo dobrym klubie, zdarzaja mu sie wpadki, no ale komu sie nie zdarzaja, Boruc - najlepszy pilkarz polskiej extraklasy !! a jednak nadal tylko zmiennik, Majdan rowniez twierdzi ze jest on najlepszy, ponoc Szamotulski tez jest najlepszym bramkarzem w Max.Bundesliga (a z tego co pamietam to liga austriacka jest lepsza od naszej), no i nie zapominajmy o Kowalewskim, dzieki ktoremu Spartak nie bylby tak wysoko :) kibice uwazaja go za najwazniejszego zawodnika w klubie !!
Porusze temat Grzegorza Rasiaka, jest to bardzo ciekawa postac, gdyz w lidze angielskiej strzela bramki na zawolanie, a w polskiej reprezentacji jakos mu nie wychodzi, moze nie dostaje takich pilek ?? albo skutecznosc nie ta, cos nie pasuje, ale mysle ze jak Polska gra lub bedzie grac z zespolami z Wysp Brytyjskich to Rasiak powinien byc pewniakiem w skladzie !! Smolarka trzeba jeszcze testowac i sie pozniej okaze czy bedzie grac lepiej od Kosowskiego czy tez nie, bo w lidze niemieckiej to Smolarek gra lepiej, no ale to sie okaze w niedalekiej przyszlosci, jeszcze wspomne o najbardziej niedocenianym polskim pilkarzu - chodzi mi o Mariusza Lewandowskiego - wg mnie to on powinien miec pewne miejsce w polskiej kadrze, ale nie na pozycji defensywnego pomocnika, tylko tak jak gra w klubie (Szachtar - daleko zaszedl w UEFA) czyli srodkowy obronca !! Szachtar pokonal w UEFA Schalke, wyobrazcie sobie ze Lewandowski gra z Schalke w 1. skladzie i zaloze sie ze wtedy mialby pewne miejsce w polskiej kadrze !!! a przeciez Szachtar jest lepszy od Schalke !! to dlaczego Lewandowski nie ma miejsca w kadrze ?? tego to juz nikt nie wie :D
Dziekuje Wszystkim Tym, ktorzy przeczytali te moje wypociny :D
Pozdro :)

Wróć do „Polska”