Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6672

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 07 cze 2010, 14:35

Dżeko chce grać w Milanie, a jak nie w Milanie to w Serie A. Odrzucił ofertę City, czeka na ruch ze strony Milanu ale na to się nie doczeka, więc Juventus korzysta z okazji. Na pewno łatwiej mu będzie trafić z Juventusu do Milanu niż z Wolfsburga do Milanu skąd go Berlusconi nie wykupi, bo nie jest wielkim mistrzem (może czyta informacje o wymianach, jakie te kluby zawierają, Buffon na Borriello i takie tam).
(L)oczkerson pisze:Czyli raczej to będzie 4-4-2, do którego Diego nie pasuje. Swoją drogą się z tym zgadzam. Rok temu myślałem, że trzeba podporządkować drużyną pod Diego. Po tym sezonie myślę zupełnie inaczej.
Wszystko to wygląda na 4-4-2, ale te zakupy (Pepe, Martinez - to prawie napastnicy) wyglądają mi na takie nieśmiałe podchody pod 4-3-3. Diego sam stwierdził, że dostosuje się do taktyki, ten sezon miał słaby, ale i tak był naszym najlepszym ofensywnym graczem. Nie wiadomo czy Aguero tak szybko się zaaklimatyzuje, może potrzebować trochę czasu. Nie jestem w stanie ocenić czy to będzie dobry ruch, sam Kun na pewno nie jest wart Diego + 20 mln. Z drugiej strony atak Aguero - Dzeko? Jest czym straszyć. Jedno jest pewne, albo będzie Diego, albo Aguero.

Wróć do „Włochy”