Re: Wybory 2010

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory 2010

Post autor: Kamil232 » 10 cze 2010, 16:58

Ja chyba się nie znam, ale ani Majewski, ani Wajda, ani Bartoszewski, ani Hołdys nie przynależą według mojej wiedzy do PO
No to widocznie się nie znasz. Bo pan Bartoszewski w rządzi PO chyba jednak jest. A poprzedni panowie są w komitecie honorowym kandydata PO.
Ja zaraz przytocze wypowiedzi ludzi z hitu SOlidarni 2010 i ogłoszę, że PiS szerzy absurdalne teorie spiskowe :lol:
Co ma piernik do wiatraka? To byli zwykli szarzy ludzi, nie zasiadający w rzadzię z ramienia danej partii czy nie bedący w komitecie honorowym danej partii. Zresztą i tak to nie przeszkodziło Tuskowi gadać w wywiadach ze Kampania Pis to Pospieszalski :lol:
Tak, PO robi wszystko, żeby było najgorzej dla Polski, a najlepiej dla Rosji. Aż roi się tam od ludzi, którzy pewnie kilka dobrych lat temu byli szkoleni w KGB i dlatego też robią wszystko, żeby się swojej ojczyźnie odpłacić. Wszystko zresztą układa się w całość - Tusk i spółka musiała maczać palce w smoleńskiej tragedii!
bla bla bla. Umiesz coś konstuktywnego napisać niż tylko marne próby ośmieszenia. Ciagłę te same śpiewki o teoria spiskowych itd. itp. Nudne to już. Ja wkleiłem dokładne cytaty ludzi z ramienia PO na temat gazu łupkowego. Na temat ich podejścia do Rosji. I ich zmartwień o interesy Rosyjskiego. Ich wypowiedz czy ich czynny. Jest jeszcze pare przykładów jak choćby w konflikcie Rosja-Gruzja zachowywała się PO pan Komorowski służby ABW i ten kompromitujący ją raport oczywiście w czyim to było interesie. To są fakty. W zamian tylko słyszy się tą samą gadkę na jedno kopyto bla bla bla.
Mało mnie obchodzi interes Polski, jaka jest silna itd. Interesuje mnie mój interes, interes ,mojej rodziny, moich przyjaciół
:lol: Wiekszego absurdu dawno nie słyszałem. A co to jest Polska? Polska to jesteśmy my obywatele. Jak okaże się, że będziemy mieli wielkie złoże gazu i na tym będziemy zarabiać, to kto się będzie bogacił? MY OBYWATELE. Jak wzrasta PKB, to kto się bogaci? My obywatele. Jak Polska będzie silna, mocarna będzie w niej dobrze szło to obywatale nie będą musieli szukać roboty za granicą, bo będzie ona w Polsce. Sprawa jest jasna im lepiej dla Polski tym lepiej dla Ciebie i Twoich najbliższych.
Co z tego, że Polska będzie silna, mocarna, co z tego, że wszyscy się nas będą bali, jak kraj nie będzie dawał możliwości, żeby rozwinąć skrzydeł.
No z pewnością PO ją Ci daje. Szczególnie, że po ich poprawkach np. musisz dłużej czekać na założenie firmy. Rzeczywiście, przez te 3 lata zrobili wiele by umożliwić obrotnym rozwinięcie skrzydeł.
Przypominam, że podatki i składkę rentową obniżył Pis. Więc to dzięki nim masz więcej kasy w portfelu. Więc chyba takie coś jest ważne dla twojego interesu.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”