ładnie dałeś do pieca.Bale to nie tylko dla mnie ale i dla wielu innych największy lub jeden z największych talentów na swojej pozycji.Jest prze [ch**] w ofensywie.Jest szybki, ma znakomity drybling a dodatkowo potrafi mocno uderzyć i strzelać kilka bramek w sezonie co dla lewego obrońcy jest dużym plusem.W defensywie jest również bardzo solidny.Ma dobre warunki fizyczne i tylko czekać jak będzie grał w najlepszych klubach starego kontynentu.A Totenham jeżeli go nie sprzeda w te Mercato to za rok góra dwa zarobi zajebisty hajs a Ci co go kupią najpewniej mieli jednego z najlepszych bocznych obrońców na świecie.Albo ja czegoś nie zrozumiałem, albo Ty sie pomyliłeś. Co takiego potrafi ten walijczyk, aby odpuścić podobno bardzo utalentowanego Cristito o grającym na wysokim poziomie od kilku lat także w LM Taiwo nie wspomne.
Bale do niedawna był posmiewiskim Premiership i zagrał jeden dobry sezon.
Jednak w transfer Bale do Juve nie wierze.Totenham ma w tym roku LM i tylko mogą sami ze sobą przegrać kwalifikacje.Juve nie ma LM.Zespół jest w kompletnej rozsypce i transfer może się dla niego okazać krokiem do tyłu