Matura

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 29 mar 2005, 23:38

hehe dzięki Chłopaczek... :D może być różnie... na nowej maturze to nie zależy od nauczyciela najgorzej :D jest model odpowiedzi... możesz napisać dobrze, a bedzie źle, bo tego nie było w modelu... :roll:

może być też tak, że będą jednak 'przepychać' :D bo jak już w 1. roku obleje tyle osób, to bedzie oznaczać, że system jest do d***... choć i tak jest ;) próbna była cholernie trudna... :/ a straszą, że ta oficjalna bedzie trudniejsza... ale co tam... to tylko matura :D jestem dobrej myśli, musi być dobrze ;)

bardziej boje się że sie nie dostane na studia :? szkoda płacić za prywatne, a jak nie to sam wiesz... kategoria A :D a na anglistyke u nas na uniwerek to kilkanaście osób na miejsce... aż taki dobry to ja nie jestem... :roll:

wszystko to jedna wielka niewiadoma... nawet teraz co kilka dni coś się zmienia :/ mowili, że po nowej maturze już nie trzeba będzie zdawać egzaminów na studia ale to bzdurka... bo uczelnie zapowiedziały, że i tak takie egzaminy będą...

no nic... dzięki jeszcze raz za wsparcie :D w najgorszym wypadku pojade do Iraku :D

PS Andreyew jaki masz temat z polaka????

Wróć do „Hyde Park”