Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 2:31

No właśnie niestety tylko Kasa w chodzi w gre .....

Co to transferów Interu :roll: to sie nie wypowiadam bo nie rozumniem ich polityki. Torres na Vieriego aa to Ci news :roll: hehehe Ale wynika że Inter nas wszystkich przebije Viera - Torres - Ronaldinho - Veron - tylko zero obrońców znów sam Matrix w defensywie :D Nie no nie wieże w rewolucje u Morratiego ....

klubu nie zrujnują ?? No nie ale .... Kasa tylko kasa i ewentualnie paszporty UE liczą sie w czasie Mercato :D no i wizja zespołu ...

Widziałeś Milan oficjalnie niby pyta o Van Bommela było spotkanie i co z tego wynika ?? NIC !!

Ja teraz już licze tylko że potwierdzą sie 2 ploty a w sumnie 3 plotek który niby sa już pewne - Gila - Jankul i Crespo a co innego zrobi Galliani to bedzie dobrz. Ufam mu bo wie co mu grożi z mojej strony jak źle to rozwiąże :twisted:

Pewnie Ty też tak myślisz bo co mam do gadania ?? Nic !! Może spekulować bo od tego są ploty przez i w casie mercato ale jak to sie zakończy ?? SCUDETTO BEDZIE KLUCZEM DO TEJ ZAGADKI ......

Jak to pisałem kiedyś jak by Łysy chodzi po tym forum to być my taką kadre mieli że hej :D Albo klub z torbami puścili ja Ty słusznie zauważyłeć kiedyś.

Dobranoc - też mnie ścina bo nie potrzebnie łykłem drinka i oczy mie zamykają :D wiec trzymaj sie - Pozdro

Wróć do „Włochy”