Trzeba być niepoważnym, żeby takiego kontuzjonnego gościa brać do jakiejś zabawyI oczywiście mam Kinga w fantasy, cóż to nie mój turniej na razie
Nie wiem co niektórzy chcą od Lennona, ze dwa razy czy trzy razy wkręcił w ziemię lewego obrońcę USA i zagrał bardzo groźne piłki, do tego świetna piłka do Heskey'a na sam na sam. Wg. mnie wspominany już Lampard czy nawet Roo zaprezentowali się mizerniej.
Capello powinien wziąć Johnsona zamiast choćby SWP, ale to też nie tutaj jest problem. Jak wspominał Red, to zawodnicy którzy w klubach błyszczą w reprezie grają po prostu piach. Śmiem twierdzić, że jednym z najlepszych na boisku był wczoraj Heskey, który w sezonie był chyba najgorszym z tej kadry. Roo piach, Lampard piach, reszta średnio, zawodnicy którzy zachwycają w lidze czy w europejskich pucharach, w reprezie wyglądają jak dzieci w mgle. To jest niebywałem, niemniej jednak, trzeba pamiętać, że to jest turniej. Drużyny które od początku błyszczą rzadko dochodzą do finału. Często bywa tak, że Ci co na początku nich na nikt nie stawiał i prezentowali się średnio, jak zlepek indywidualności, potem rośli, tworzyła się drużyna i na koniec wygrywali puchar czy dochodzili do finału vide. 4 lata temu Francja, czy nawet Włosi. NIe zmieniam zdania i twierdzę, że Anglia ma potencjał by awansować do finału czy pół. Jeśłi to się nie uda, jeśłi Capello się nie uda stworzyć z tych gości zespołu, to chyba nikomu już się nie uda.