Re: Grupa D - Niemcy, Serbia, Australia, Ghana

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Grupa D - Niemcy, Serbia, Australia, Ghana

Post autor: kaczy » 13 cze 2010, 15:55

Serbia - Ghana

Jakiś niemrawy ten turniej póki co, ale na podsumowania przyjdzie czas.
Mało porywające mecze, vuzuwele, brak Polaków. Po 3 dniach Weltmeisterschaft w Niemczech podobał mi się o wiele bardziej.

Skład Serbii :
Vladimir STOJKOVIC - bramkarz Wigan
Aleksandar KOLAROV - Tu zawodnik idzie pod lupę z racji możliwego transferu, oraz posiadam go w ff.
Nemanja VIDIC - Pewny punkt środku obrony
Branislav IVANOVIC - Prawy obrońca idealny, nie bez powodu interesował się nim Real Madryt a w Chelsea gra pierwsze skrzypce
Marko PANTELIC - bardzo doświadczony napastnik. 31 lat gra w Ajaksie. Ja i tak zawsze kojarzę go z Hertą Berlin
Dejan STANKOVIC - Tego pana przedstawiać nie trzeba.Kapitan. Zdobywca triplete 2010. Tylko czekać na te bomby z 30 metrów
Nenad MILIJAS - Mało o nim wiem, gra w Wolverhampton i ma być partnerem Dejana w środku pomocy
Aleksandar LUKOVIC - Może grać na lewej obronie, albo w środku. Ze względu na Kolarova chyba przejdzie do środka. Czyli podobnie jak z Abidalem we Francji
Milan JOVANOVIC - Zawodnik Standartu Liege, rzadko ogladam lige Belgijską więc nie widziałem go często.
Nikola ZIGIC - Serbski Matusiak :P . Odszedł z Valencii do Birmingham. Jeśli nie pokarze nic na mudialu, dla mnie będzie po prostu przeciętnym zawodnikiem
Milos KRASIC - złota strzała na lewym skrzydle z CSKA Moskwa

Wróć do „Piłka nożna na świecie”