Co prawda trzeba było by go zmienić troche na np. "Prawda w oczy kole" ale nie ma co kombionwać. Sprawa teraz nie dotyczyn tylko Juve - Moggiego - Aglicoli - EPO czy sedziów ale faktów .....
Ostatnio Agniszka napisała kilka felietonów które wywołały burze odziwo na stronie Juve niby bo tutaj każdy ma swoje zdanie na temat Juve i przekrętów. Felietony są pisane w doś ostrm tonie ale i sprawy są "ostre" opieraja sie na faktach. Mądrzy co nie który kibiców Juve którzy widzą klub tylko na plakatach próbują obalić teorie Angieszki jak i tych kibiców co sądzą że tak jest w jakimś stopniu jak napisała redaktor.
Dziwi mnie znów tylko to że duża liczba tych fraje... nie wypowiada sie po meczu zaraz lub przed meczem a wchodzi na strone tylko po to by próbować obalić teorie zawarte w tych pracach. Przez felietony zwiekszyła sie ilośc Insektów na stronie
PISZCIE W TEMATCIE TROCHE ZMIENIONYM ALE PODOBNYM...
MAESTRO "znają życie" to my rozkręcimy temat. Prosze Cie jako fana Starej Damy o to być przeczytał te prace i wypowiadzieł sie. Wielu znawócu jest zdania że Agnieszka pisz to bo jest fanka Interu inni myślą [choc to dziwne] że jest to zmyslaone. Wiesz co znacza tego typu tematy tu na stronie i napisz co sądzisz......
P.S. Pod trymi pracami w kometarza znów gówniarze zaczynali tematy na które nie mają chyba pojacie bo ich wypowiedz były obnażające. Także jak przeczytacz coś "dziwnego" z moje strony to nie miej mi za złe Tylko trzeba było przypomniec troche faktów.....
**FORZA CZYSTE CALCIO**