Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Kamil232 » 15 cze 2010, 1:18

Ja w kwestii homosiów prezentuje zdanie JKM. Nikomu nie zaglądam do sypialni jak ktoś chce to robić z facetem niech robi, ktoś chce robić z kozą niech robi, ktoś z psem proszę bardzo.
Ale niech oni nie wychodzą na ulicę, nie domagają się jakichś specjalnych praw czy o zgrozo adopcji.
Zresztą oddam głos JKM:
ttp://www.tvn24.pl/12690,1605017,0,1,slowo-na ... omosc.html
Jest Pan przeciwnikiem homoseksualizmu.

- Ja przeciwnikiem homosiów?? Albo zwolenników miłości oralnej? Skąd, jestem tylko przeciwnikiem promowania homoseksualizmu, kłamania, że to coś normalnego.

- A jest Pan za związkami partnerskimi?

- Nie. Po co to komu? Dziedziczenie? Niech założą sobie spółkę cywilną "Małżeństwo Kowalskiego z Wiśniewskim", wniosą do niej swój majątek – i problem dziedziczenia zniknie... Tak nawiasem: związek dwóch homosiów to nie jest stosunek "seksualny", bo na to by coś było płciowe muszą w tym uczestniczyć obie płcie. A tak w ogóle: czy widział Pan marsze zwolenników miłości oralnej? Nie. Bo sprawy seksu są prywatne i intymne. To samo dotyczy homosiów.

- Dlaczego mówi Pan o homoseksualistów w tak pogardliwy sposób?

- Ależ to jest określenie wręcz milusie! Na pewno lepsze niż "pederasta" i krótsze (dwie sylaby) od "homoseksualisty" (7 sylab!!!).. Natomiast (tfu!) tzw. "g*je" to inny problem. Samo słowo "g*j" kojarzy mi się g**nem. Tym (tfu!) "g*je" wcale nie chodzi o swobody działania homosiów! Oni - domagając się przywilejów - chcą rozbić społeczeństwo. Tak nawiasem: wielu (tfu!) "g*jów" to w ogóle nie homosie! Dzięki obfitym dotacjom z UE opłaca się udawać (pfu!) "g*ja" - jak pp.Bagsikowi i Gasiorowskiemu opłacało się udawać Żydów (a "tatułki" udające duet lesbijek?). A co do seksu... Lewica stale gada o seksie, więc chyba są impotentami, bo tylko impotent tyle gada o seksie. My na prawicy o tym nie rozmawiamy.

Ale radzę się wam oglądać za siebie bo wg. Biedoronia w Polsce jest 2 mln gejów :shock:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”