Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Babel » 15 cze 2010, 15:18

O dziwo wiele osob upatruje homoseksualizm tylko w kontekscie gejów i wychowywaniu dziecka przez dwoch "ludzi z wackami". A jak lesbijka zrobi sobie dziecko to tez bedziecie jej odbierac potomka? Przeciez tego nie da sie nawet skontrolowac, chyba ze beda dzialac te trojki Giertycha. Tez zapomniacie, ze wiele osob nie decyduje sie na dzieci w ogole lub decyduja sie na wychowanie dzieciaka samotnie, czy sa pozbawieni tej mozliwosci z powodu bezpłodnosci czy innych chorob np. niepelnosprawności. Czemu nikt nie postuluje aby im odebrac szansy na adopcje, przeciez to równiez jakas patologia mogaca spowodowac brain damage w mlodego dzieciaka? Homoseksualisci nie wykluwaja sie z jajek, wiec wniosek jest prosty ze wychowuja sie raczej w "normalnych" rodzinach i nie wiem skad przesad, ze geje beda wychowywac gejów. Odnosnie patologii to chyba wieksze szkody dziecku wyrzadza wychowywanie sie domach gdzie ojciec bije matke lub rodziec pija rozpuszczalnik. Ale tym trzeba dopiero udowodnic, ze nie sa w stanie zapewnic odpowiednich warunków, natomiast geje czy lesbijki bede zlymi rodzicami z automatu. Odnosnie adpopcji dzieci przez homoseksualistów mam stosunek obojetny, jednakze znow wracam do swojego zdania, ze nie płec, nie orientacja czy poglady polityczne decyduja czy jestes dobrym rodzicem czy ogolnie człowiekiem.

Odnosnie zoofilii to nie wiem jak to wyglada w polskim prawie, aczkolwiek nie wydaje mi sie, zeby jakis dorodny kozioł chciał wspołzyc z pania Kowalska czy niemniej dorodna koza np. z malzonkiem wyzej wymienionej pani Kowalskiej. To juz podchodzi mi do znecania sie nad biednymi zwierzetami, a na to juz chyba sa odpowiednie paragrafy.
Proponuję wyciągnąć dzieci z domów dziecka i oddać je pedofilom
Wiesz, ze pedofile rzadko patrza na plec dziecka? Poczytaj na ten temat cos wiecej. Od kiedy homoseksualista to pedofil?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”