Nie załapałeś.W 1973 homoseksualizm został wykreślony z listy chorób.W demokratycznym głosowaniu.Teraz zagwarantuj mi,że za 50 lat inni 'postępowi' nie wykreślą z listy chorób pedofilii (podwaliny pod to są już czynione - ofiary są nazywane 'młodymi towarzyszami' etc.),zoofilii czy innych zboczeń.Jeśli nie tolerujesz promocji tych zboczeń to jesteś homofobem,następnie będziesz pewnie pedofilofobem,zoofilofobem etc.Babel pisze:Wiesz, ze pedofile rzadko patrza na plec dziecka? Poczytaj na ten temat cos wiecej. Od kiedy homoseksualista to pedofil?
Co więcej - homoseksualiści (mężczyźni) dokonują aż 1/3 przestępstw związanych z pedofilią.Jest to rażąca dysproporcja w stosunku do i odsetka w społeczeństwie (3%!).Masz - poczytaj http://sivis.salon24.pl/107739,homoseksualizm
Jest nienaturalny.Przykro mi.Nie prowadzi do prokreacji.Jest sprzeczny z teorią ewolucji Darwina.W Grecji też nie był propagowany - był co najwyżej TOLEROWANY (poczytaj sobie źródła historyczne - choć wiem,że u ciebie z tym ciężko).Duża różnica.Idąc tym tokiem rozumowania stwierdzam,że np. nabijanie człowieka na drut kolczasty jest normalne,bo taka dzierzba nabija swoje ofiary na drut kolczasty ergo występuje to w przyrodzie ergo jest naturalne.BZDURA.Wilmore pisze:Od kiedy homoseksualizm jest nienaturalny?
Co jest tutaj najbardziej niepokojące - jakikolwiek sprzeciw czy protest powoduje,że dana osoba jest nazywana homofobem.Identyczny mechanizm jak z Żydami - nie popierasz ich polityki w Palestynie - od razu jesteś antysemitą.