Nie piszę, że pedał jest ok. Chodziło mi o to, że skoro już te homosie sobie istnieją i tak walczą o swoje prawa to mogliby im zalegalizować te małżeństwa. Po takiej uchwale liczyłbym od razu, że zaprzestaliby wszelakich marszów i innych tego typu rzeczy.Rezus pisze:Brzycho jeszcze niedawno miałeś w sygnie "zakaz pedałowania" a teraz piszesz, że to ok. Zdecyduj się.
Wiem jednak, że jakby taką ustawę wprowadzili to zaraz taki pedał biedroń chciałby ustawy mówiącej o tym, że homosie mogliby adoptować dziecko. Więc wybieram to, żeby im wciąż nie zezwalali na małżeństwa, bo wtedy nie będą o adopcję walczyć tak, jak walczą za małżeństwami..
nienaturalnyWilmore pisze:Od kiedy homoseksualizm jest nienaturalny?
1. «niewynikający z praw natury, przyrody»
2. «niebędący właściwością czyjejś natury»
3. «niezgodny ze zwykłym porządkiem rzeczy»
4. «niewynikający z czyjejś natury, nieszczery»
Z tego wychodzi, że od zawsze...
Nie wiem, na jakiej podstawie osoba może adoptować dziecko, ale wydaje mi się, że osobie samotnej takiego dziecka po prostu się nie da.Babel pisze:ez zapomniacie, ze wiele osob nie decyduje sie na dzieci w ogole lub decyduja sie na wychowanie dzieciaka samotnie, czy sa pozbawieni tej mozliwosci z powodu bezpłodnosci czy innych chorob np. niepelnosprawności. Czemu nikt nie postuluje aby im odebrac szansy na adopcje, przeciez to równiez jakas patologia mogaca spowodowac brain damage w mlodego dzieciaka?
Co do osób, które są bezpłodne, to nie porównuj ich do pedałów. Co innego, gdy do domu dziecka przyjdzie laska, która nie może mieć dzieci z mężem, a co innego gdy przyjdzie Ci Marek pod rękę z Damianem...
A kto takie coś głosi?Babel pisze:nie wiem skad przesad, ze geje beda wychowywac gejów.
Tu chodzi o dobro dziecka, któremu należy się normalna rodzina. Z matką i ojcem. A nie dwóch typów, którzy się ładują w oko. Pomyśl o tym dziecku, jak ono musiałoby się czuć w takim przedszkolu na jakimś dniu matki, czy coś...
Z drugiej jednak strony skoro dzieciak od małego będzie żył w przeświadczeniu, że typ z typem, to jest naprawdę duże prawdopodobieństwo, że też będzie szukał... męża.
No i podejrzewam, że taki ktoś jak biedroń np. z pełną premedytacją wychowywałby geja, bo chciałby, żeby było ich więcej, dzięki czemu łatwiej byłoby im walczyć o swoje postulaty.
Dyskusja nie jest o tym, czy będą dobrymi rodzicami, czy nie, ale dyskusja jest o tym, że NATURA wymaga by dziecko powstało z miłości KOBIETY I MĘŻCZYZNY.Babel pisze:natomiast geje czy lesbijki bede zlymi rodzicami z automatu.
Jeśli jakiś pedzio będzie w stanie urodzić dziecko (przy pomocy swojego partnera), to wtedy niech sobie je wychowa jak swoje. Tyle.
W takim razie wyobraź sobie siebie jako dzieciaka. Jesteś adoptowany przez dwóch typów z wąsem. Jak się z tym czujesz? Myślisz, że byłbyś szczęśliwy?Babel pisze:Odnosnie adpopcji dzieci przez homoseksualistów mam stosunek obojetny
Wilmore pisze:Homoseksualizm to zgoda dwóch stron, pedofilia i zoofilia to wykorzystywanie drugiej strony bez jej wiedzy.![]()
O czym ty mówisz?
Przypuśćmy, że 40 latek stuka jakąś 13. Ona tego chce i jej się to podoba. I idąc Twoim rozumowaniem to wszystko jest w porządku i typ jest po prostu cassanovą a nie pedofilem?
Na koniec, jestem tylko ciekaw, co byście zrobili, gdyby kiedyś wpadł do Was Wasz syn i oznajmił Wam, że jest gejem. Co byście powiedzieli? SPoko synu, zaproś kolegę na niedzielny obiad?