Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: brzycho » 15 cze 2010, 18:18

Rezus pisze:Brzycho jeszcze niedawno miałeś w sygnie "zakaz pedałowania" a teraz piszesz, że to ok. Zdecyduj się.
Nie piszę, że pedał jest ok. Chodziło mi o to, że skoro już te homosie sobie istnieją i tak walczą o swoje prawa to mogliby im zalegalizować te małżeństwa. Po takiej uchwale liczyłbym od razu, że zaprzestaliby wszelakich marszów i innych tego typu rzeczy.

Wiem jednak, że jakby taką ustawę wprowadzili to zaraz taki pedał biedroń chciałby ustawy mówiącej o tym, że homosie mogliby adoptować dziecko. Więc wybieram to, żeby im wciąż nie zezwalali na małżeństwa, bo wtedy nie będą o adopcję walczyć tak, jak walczą za małżeństwami..
Wilmore pisze:Od kiedy homoseksualizm jest nienaturalny?
nienaturalny
1. «niewynikający z praw natury, przyrody»
2. «niebędący właściwością czyjejś natury»
3. «niezgodny ze zwykłym porządkiem rzeczy»
4. «niewynikający z czyjejś natury, nieszczery»

Z tego wychodzi, że od zawsze...
Babel pisze:ez zapomniacie, ze wiele osob nie decyduje sie na dzieci w ogole lub decyduja sie na wychowanie dzieciaka samotnie, czy sa pozbawieni tej mozliwosci z powodu bezpłodnosci czy innych chorob np. niepelnosprawności. Czemu nikt nie postuluje aby im odebrac szansy na adopcje, przeciez to równiez jakas patologia mogaca spowodowac brain damage w mlodego dzieciaka?
Nie wiem, na jakiej podstawie osoba może adoptować dziecko, ale wydaje mi się, że osobie samotnej takiego dziecka po prostu się nie da.
Co do osób, które są bezpłodne, to nie porównuj ich do pedałów. Co innego, gdy do domu dziecka przyjdzie laska, która nie może mieć dzieci z mężem, a co innego gdy przyjdzie Ci Marek pod rękę z Damianem...
Babel pisze:nie wiem skad przesad, ze geje beda wychowywac gejów.
A kto takie coś głosi?
Tu chodzi o dobro dziecka, któremu należy się normalna rodzina. Z matką i ojcem. A nie dwóch typów, którzy się ładują w oko. Pomyśl o tym dziecku, jak ono musiałoby się czuć w takim przedszkolu na jakimś dniu matki, czy coś...
Z drugiej jednak strony skoro dzieciak od małego będzie żył w przeświadczeniu, że typ z typem, to jest naprawdę duże prawdopodobieństwo, że też będzie szukał... męża. :roll:
No i podejrzewam, że taki ktoś jak biedroń np. z pełną premedytacją wychowywałby geja, bo chciałby, żeby było ich więcej, dzięki czemu łatwiej byłoby im walczyć o swoje postulaty.
Babel pisze:natomiast geje czy lesbijki bede zlymi rodzicami z automatu.
Dyskusja nie jest o tym, czy będą dobrymi rodzicami, czy nie, ale dyskusja jest o tym, że NATURA wymaga by dziecko powstało z miłości KOBIETY I MĘŻCZYZNY.
Jeśli jakiś pedzio będzie w stanie urodzić dziecko (przy pomocy swojego partnera), to wtedy niech sobie je wychowa jak swoje. Tyle.
Babel pisze:Odnosnie adpopcji dzieci przez homoseksualistów mam stosunek obojetny
W takim razie wyobraź sobie siebie jako dzieciaka. Jesteś adoptowany przez dwóch typów z wąsem. Jak się z tym czujesz? Myślisz, że byłbyś szczęśliwy?
Wilmore pisze:Homoseksualizm to zgoda dwóch stron, pedofilia i zoofilia to wykorzystywanie drugiej strony bez jej wiedzy. :wink:
:shock: :o
O czym ty mówisz?
Przypuśćmy, że 40 latek stuka jakąś 13. Ona tego chce i jej się to podoba. I idąc Twoim rozumowaniem to wszystko jest w porządku i typ jest po prostu cassanovą a nie pedofilem? :lol:

Na koniec, jestem tylko ciekaw, co byście zrobili, gdyby kiedyś wpadł do Was Wasz syn i oznajmił Wam, że jest gejem. Co byście powiedzieli? SPoko synu, zaproś kolegę na niedzielny obiad?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”