Podałem wcześniej konkretne badania,z których wynika,że 1/3 przestępstw pedofilskich jest popełniana przez homoseksualistów.Samych homosiów jest maksimum 3-5% w społeczeństwie.Nie zastanawia cię to?Pewnie nie...Przecież byłaby to dyskryminacja.Poza tym jeszcze raz - homoseksualizm to CHOROBA,WYNATURZENIE,ABERRACJA.A to,że jacyś łosie przegłosowali co innego nie zmienia stanu faktycznego.I w tym kontekście przywołałem pedofilię czy zoofilię - w imię poprawności politycznej ktoś za 50 lat przegłosuje,że jednak jest to 'normalne' a taki odpowiednik Loczka będzie się temu biernie przyglądał,ba nawet znajdywał argumenty,że faktycznie tak jest.(L)oczkerson pisze:Mazur, sam pisząc o homoseksualizmie wyciągasz krzywdzące porównania do zoofilów czy pedofilów, co jest niczym innym jak oczernianiem.
BTW - za 50 lat to Europa będzie w większości islamska i dopiero homoseksualiści zapłaczą za tolerancją...
I żeby pewne rzeczy były jasne - NIC MI DO TEGO KTO CO ROBI W SWOJEJ SYPIALNI (za obopólną zgodą i w granicach prawa),ale wara od indoktrynowania młodych czy adopcji dzieci (po to jest ta cała wrzawa tęczowych z ustanowieniem związków partnerskich!).A dziedziczenie to kwestia spisania testamentu.