Re: Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Grupa G - Brazylia, Portugalia, WKS, Korea DPR

Post autor: Jarzinho » 15 cze 2010, 20:15

Danny gwiazdą nigdy nie był w żadnym stopniu, chyba, ze ktoś bierze na poważnie lansowanie się w Rosji- Jo, Love, Carvalho, Dudu...(wiadomo są wyjątki- Arshavin). Tak dobry był jak ten cały Chori Dominguez.
Nie dziwi mnie wynik Portugalii, bo ich szczytem i tak powinno być wyjście z grupy. Mają po prostu trenera, który jest bardziej do dupy niż papier toaletowy. Choć przyznam się, że myślałem, że Ronaldo pociągnie tą ekipę, tylko on najprawdopodobniej potrzebuje przegrywać 0-1. Zawiedli, trochę mniej WKS, bo wobec nich ciężko mieć jakieś plany. Sven wyszedł z niby 3 napastników, ale zapomniał o kimś kto im te piłki będzie wypieszczał czy chociaż dostarczał. Yaya, Tiote czy może Eboue mieli to robić. Bardziej spodziewałem się Romarica, który coś tam więcej może zrobić w drugiej linii. Boki także niemrawo, ten Demel jeszcze coś próbował, ale z drugiej strony nic. Jeśli Szwed bał się zaryzykować z mocno średnią Portugalią to z kim chce ma zamiar z Brazylią. Spodziewałem się bardziej ofensywnego nastawienia. Trochę przycisnęli, ale wejście Drogby ponownie ich udupiło praktycznie do końca spotkania.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”