Re: Parada homoseksualistów

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Wilmore » 15 cze 2010, 21:28

porównujesz kibicowanie jakiemuś klubowi do dewiacji
A skąd, porównuję jedną decyzję powodującą agresję do innych - wybór klubu do kibicowania - to innej decyzji ludzkiej powodującej decyzję u innych.
Tu nie ma mowy o dewiacji, chorobie. Rozmawiamy o homoseksualiźmie, to się nijak nie wiąże, w końcu to pojmiesz albo umrzesz próbując. ;)
Taki ten świat postępowy, 600 lat starzy Mazurzy chcieli spalić Kopernika, bo im się coś w głowie nie mieściło i też mieli swoje źródła na dowodzenie swoich prawd.

Ale jestem pod wrażeniem - antropolog, historyk, znawca futbolu, polityki, ekonomista, socjolog, prawdziwy użytkownik neostrady z Ciebie. ;)
Tylko widzisz,żaden inteligenty człowiek nie widzi tu analogii,
Nie, to nieinteligentni jej nie widzą. I znów wśród nich Ty. :wink:
Nie wiem czy takie sytuacje można przenieść w prostej linii na zachowania ludzi. W przypadku homo-sapiens obie strony czerpią przyjemność z tego.
Też nie wiem, skoro niegdyś związek homoseksualny był poważany jako świetny sposób na kształtowanie charakteru i związek z dobrym patronem był uznawany za duże szczęście dla młodego mężczyzny. ;)

Miłego wieczoru, zgodnie z przewidywaniami Babela to do niczego nie prowadzi. ;)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”