Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 mar 2005, 17:24

No właśnie liczyłem że Ty sie pierwszy odezwie Tomus a Maestro w nocy dopisze co myśli

Zgadzam sie z tobą w 100%.......

.... nie ma sensu teraz pisać tu co można komu zarzucić. Ale tak jak napisałeś pierwszy artykuł pokazywał "ODLICZE CALCIO" - chore oblicze w jakimś stopniu bo co do tego nie ma wątpliowści...

Tylko trzeba umnieć z honorem przyjąc fakt na "siebie" pewnie z 30% tych kibiców rok temu kibicowała np. Real i to też jest ważne ale jak ktoś barwy wybiera to zawsze .....

Prace pokazały ciemną strone każdego klubu który był opisywany ale jak słysze że Agnieszka "uczepiał sie Juve" to nie moge !! Jak ma sie uczepić jak to fakt Bo dla nie który lepje by pisała nie prawde ale by ich klub był w kolorowym świetle ?? No to wychodzi !!

Dla tego jestem zdziwiony że zaczyna sie robić to co kiedyś. [Pamietasz chyba] "Tu" było początki kibicow serie A ?? Pamietasz na pewno. Teraz to jest inna sprawa do wtedy "wojny" dotyczyły każdej informacji a teraz tylko prac Agnieszki. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest możliwośc komentowania tych prac na stronie a nie na forum ..... To był by chyba lepszy pomysł ....

Jak wchodzi ktoś na strone by skrytykować prace i odalić głupimi argumetami te rzeczy które zawarte są tam to niech napisze coś w temacie który obali a nie tylko tego typu wypowiedzi kierowane pod adresem redakcji i naszy tez bo widać Jak sie Ja Inter czy Maju wypowidzeli to zmieniali temat ja nic ....

Pierwszy felieton pokazywał spojrzenie Agnieszki na liga drugi jest kierowany w inni kieunku ale czy nie są w nich zawarte fatky ??

Na to pytanie powini sobie co nie który odpowiedzieć w myślach.....

Wróć do „Wracając Do Meritum”