Ale przechodząc do meritum,to potem przyszły czasy rządów p.Kołtonia,sympatyka futbolu,specjalisty Bundesligi
Jego komentarze czasami brzmiały wręcz śmiesznie,ale trzeba przyznać,że facet w aspekcie teoretycznym zna się na piłce,trudniej pewnie byłoby jemu pozbyć się bajdurzenia podczas opowiadania o futbolu,ostatnio w Cafe Futbol powiedział o R.Lewandowskim,że jest on już gwiazdą europejskich boisk. Istotnie skłonności do przesady sprawiają głównie,że nie należy on do grona ulubionych polskich komentatorów.
Czasy jego rządów w PS wspominam jako czasy komercjalizacji gazety,stała się ona swego czasu swoistym dodatkiem do Polsatu Sport,a od kupowania odstraszały felietony autorstwa panów Borka,Kowalczyka,Świerczewskiego etc.
Od jakiegoś czasu pod egidą nowych władz sytuacja w Przeglądzie uległa wprawdzie poprawie,ale mało znaczącej w moim przekonaniu. Moja ocena jest subiektywna niestety,bo kocham skoki,uwielbiam piłkę,a o reszcie sportów mam dość laickie pojęcie.
Ale ponad wszelką wątpliwość skoro pytanie jest o najlepszą pozycję sportową,to PS jest wg mnie najlepszy.