Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Awatar użytkownika
gangsteroflove
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Post autor: gangsteroflove » 16 cze 2010, 8:25

Kiedy redaktorem naczelnym PS był pan Serafin,to bez względu na porę roku pierwsze kilka lub kilkanaście stron było poświęconych Małyszowi i to mi odpowiadało. :wink:Bo jestem jednym z najbardziej fanatycznych fanów Orła z Wisły w Polsce,zawsze w niego wierzyłem i mogę to podkreślić z całą pewnością w przeciwieństwie do wielu innych :wink:

Ale przechodząc do meritum,to potem przyszły czasy rządów p.Kołtonia,sympatyka futbolu,specjalisty Bundesligi :wink:

Jego komentarze czasami brzmiały wręcz śmiesznie,ale trzeba przyznać,że facet w aspekcie teoretycznym zna się na piłce,trudniej pewnie byłoby jemu pozbyć się bajdurzenia podczas opowiadania o futbolu,ostatnio w Cafe Futbol powiedział o R.Lewandowskim,że jest on już gwiazdą europejskich boisk. Istotnie skłonności do przesady sprawiają głównie,że nie należy on do grona ulubionych polskich komentatorów.

Czasy jego rządów w PS wspominam jako czasy komercjalizacji gazety,stała się ona swego czasu swoistym dodatkiem do Polsatu Sport,a od kupowania odstraszały felietony autorstwa panów Borka,Kowalczyka,Świerczewskiego etc. :peace:

Od jakiegoś czasu pod egidą nowych władz sytuacja w Przeglądzie uległa wprawdzie poprawie,ale mało znaczącej w moim przekonaniu. Moja ocena jest subiektywna niestety,bo kocham skoki,uwielbiam piłkę,a o reszcie sportów mam dość laickie pojęcie.

Ale ponad wszelką wątpliwość skoro pytanie jest o najlepszą pozycję sportową,to PS jest wg mnie najlepszy. 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”