Re: Wybory 2010

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Wybory 2010

Post autor: Piotr » 16 cze 2010, 20:39

Kamil wg mnie tego wyroku nie da rady tak rozdmuchać. Oni czekają na coś więcej. Próbowali już rozdmuchać wypowiedz Kaczyńskiego ze "nie wierzy w wine pilotów", no bo przecież to skandal, że ktoś może uważać inaczej mimo iz nie ma jeszcze zakonczenia sledztwa, a wina pilotów absolutnie nie jest przesądzona. Kaczyński przejął ich język(ten mdły) czyli wytrącił im największą broń. Teraz mogą już tylko atakować, ale te wyroki czy inne sprawy ktore zdarzą sie bez wątpienia do soboty to są zaledwie kapiszony. PO jest bezbronna, jest jeszcze bardziej nijaka niz do tej pory, mało tego jest śmieszna. Myślę, że nie doceniasz Polaków. Po pierwsze połowa uprawnionych na te wybory nie pójdzie. Po drugie ludziom niekoniecznie musi sie podobać postawa PO, czyli ciąganie po sądach człowieka ktoremu zmarło poł rodziny a matka umiera i to ciąganie go po tych sądach o totalne głupstwa( PO jest za komercjalizacją, a komercjalizacja jest wstępem do prywatyzacji, bo sama nic nie da) Zwróćmy uwage ze gdyby kazdy był tak skrupulatny i chamski to i Korwin musiałby znalezc sie w sądzie(wypowiedz o tym ze trzeba politykow pogonic kijami-tez znajdzie sie odpowiedni paragraf) tyle, że chyba nie o to chodzi w normalnym państwie. Ale tak jak napisałem, ta złość i zachowywanie sie niczym nadgorliwy policjant to juz ich jedyna broń i raczej wyglądają z nią śmiesznie niż poważnie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”