Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 30 mar 2005, 18:45

Zaza w nocy to ja będe spał, bo się szkoła zaczęła... ;) :p ale już niedługo... :D

tą rozmowę wywołał ostatni felieton... przeczytałem go ale z tego co zrozumiałem, to ta fanka Juventusu, która skrytykowała redaktora 'Przeglądu Spotrtowego' to tylko fanka, a nie znawca piłki... jej praca była zupełnie amatorska i nie wiem czy nawet warto było coś na jaj podstawie pisać... fakt nie powiem, żeby to co napisała Agnieszka było nieprawdą...

zgadzam się również z Tomusem... ale musze przyznać, że pierwsze wrażenie jest właśnie takie, że Agnieszka czepia się Juventusu...zwróciłem uwagę na to, że wszystkie newsy o przekrętach Moggiego, dopingu są pisane właśnie przez Agnieszkę dlatego można odnieść takie wrażenie, że się czepia, że chce wywołać wojne itp. ale ja pretensji nie mam ;) nie moge mieć. nie twierdze, że właśnie to mają na celu felietony, newsy Agnieszki doceniam jej wysiłek jaki wkłada w swoją pracę, a to czy się czepia Juve czy nie to już każdy ma na ten temat swoje zdanie... serie a nie jest w 100% czysta ale nie moge tez powiedzieć, że Agnieszka kłamie czy pisze bzdury w swoich felietonach... to jest prawda ale ja jakio kibic (i chyba każdy szanujący się fan) jestem ze swoim klubem na dobre i na złe. co się stało, to się nie odstanie, a moja miłość nigdy nie wygaśnie :D ale wytykanie przynajmniej niektórych błędów w pisowni w tym felietonie było troche śmieszne... :p ;)

tak to jest. niektóre artykuły, newsy, felietony mogą wywoływać kłutnie (ryzyko zawodowe;). wiadomo, że kibice będą bronić swoich klubów zawsze... ja na pewno nie przestane kochać Juve po przeczytaniu takiego felietonu i mysle, że nie należy się tu niczym bulwersować...

Wróć do „Wracając Do Meritum”