Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 19:50

Taki skład miała Brazylia a według mnie to Peru powinno wygrać. Styl Canarinhos był wręcz haniebny. Gdyby Authuorio nie zdjął Solano i Rebosio, którzy rozgrywali dobrą partię kto wie jaki byłby wynik.
Po chamsku zachowal sie Juan kiedy prawie złamał nogę Alberto Ridriguezowi, Dobrze grała ofensywa Peru Farfan i Pizzaro oraz świetnie wspomagał ich z tyłu Zegarra szkoda, że nie zagrał Guerrero.
Ale i tak Peruwiańczykom należą sie brawa za ten mecz. Myśle, że Authuorio zrobił słusznie wystawiając podstawowy skład chociaz dziennikarze napierali aby wystawił rezerwy bo i tak Peru przegra, ale to jest człowiek honoru on bał się, że gdy wystawi rezerwy to dostaną ze 6-0 i wtedy dopiero spłynęła by na niego fala krytyki a tak nikt mu nic nie zarzucał bo styl był bardzo bardzo przyzwoity.
Skład Peru:
Ibanez- Jayo, Soto, Rebosio, Palacios, Zegarra, Rodriguez, Farfan, Pizzaro, Solano i jescze ktoś ale nie pamiętam wiem, że wszedł Olcese
Mam nadzieje, że Peruwiańczycy zwyciężą z Ekwadorem co ich bardzo przybliże do awansu bo układ tej kolejki jest dla nich bardzo korzystny zwycięstwo dawałoby im nawet 4 miejsce! No, chyba, ze będą takie sensacje, że przegra Argentyna przegra z Kolumbią a Brazylia z Urugwajem. Pomimo wszystko życze Peruwiańczykom awansu do MŚ bo nalezy się on dla takich piłkarzy jak Rebosio, Pizzaro, Palacios i Solano jako udekorowanie pięknej kariery.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”