Owszem. Pan Nowak- szef sztabu wyborczego. Czy członkowie jego komitetu honorowego.Czy te słowa powiedział Komorowski? A może członkowie sztabu wyborczego Komorowskiego?
Że co? A to niby dlaczego nie? A czyim niby kandydatem jest Komorowski jak nie PO?Czy tylko inni politycy związani z PO, których osądy, opinie, wypowiedzi nie powinny być wiązane z Komorowskim jako kandydatem na prezydenta.
Jak dla mnie sposób rozmowy przez tego dziennikarza był nadzwyczaj agresywny. Po kilku pytaniach nie na temat, ja przerwałbym rozmowę, a pytającego wysłałbym do lekarza na badania, czy wszystko w porządku z główką.
Pisowski świat - jedziesz z Kaczyńskim i spółką to brak obiektywizmu i dziennikarska nierzetelność. Jedziesz z po - mistrzostwo świata. Ktoś tu mówił o hipokryzji ?
Ja dokładnie ukazałem hipokryzję lewaczka, wkleiłem wywiad gdzie typ zjechał Kidawę-Błońską jak masz jakiś gdzie ktoś wywalił tak w kosmos jakiegoś Piswoca, to sobie tutaj wklej, ale nie bo łatwiej rzucić ogólnikiem i zarzucać komuś hipokryzję bez poparacia tego niczym.
Teraz bardzo bym poprosił byś konkretnie wskazał gdzieś moją hipokryzję. Jeśli tego nie uczynisz to bardzo proszę byś przestał się odnosić do moich postów, tradycyjnymi tekstami na jedną nutę, bez żadnej wartości merytorycznej.