Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Chlopaczek » 17 cze 2010, 21:36

Tak jak pisalem - syzyfowa praca.

Jedna mala uwaga. Gdy piszecie o homoseksualistach i wychowywaniu przez nich dzieci zawsze pojawia sie sformulowanie "dwoch panow" "geje". Celowo unikacie przykladow z lesbijakmi bo nie przemawiaja tak mocno do wyobrazni prawda? Wychowywanie przez "dwie matki" nie niesie ze soba wlasciwego ciezaru gatunkowego czyz nie? Poza tym maja mozliwosc same sie o dziecko postarac.
Mateuszek. pisze:Jeżeli ktoś wychowywany w szczęśliwej (heteroseksualnej) rodzinie siedzi sobie wygodnie w fotelu i wpycha w ramiona dwóch panów dziecko z domu dziecka, bo jego zdaniem tak będzie dla niego najlepiej, to jak nazwać taką osobę?
Optymalnym rozwiazaniem dla takiego dziecka jest zeby dalej siedzialo w domu dziecka najlepiej zeby byl to katolicki dom dziecka. Niewazne ze nowa rodzina moze mu zapewnic opieke wlasny dom poczucie ze jest kochany zadbac wlasciwie o jego edukacje. Najwazniejsze jest ze sa to homoseksualisci i to przekresla z zasady szanse zeby takie dziecko bylo szczesliwe.
A to wszystko poparte czym? Waszym widzimisie i niechecia do homoseksualistow. Niczym wiecej. Troskliwi sie znalezli.
Mateuszek. pisze:To chyba logiczne, że swoim pytaniem nie odbierałem Cię Twoim rodzicom i wpychałem pod opiekę dwóch panów. Zadałem teoretyczne pytanie czy chciałbyś jako dziecko być w takiej "rodzinie". Odpowiadasz twierdząco. Cóż, wypada życzyć powodzenia w szkole, na podwórku, itp.
Zadales plytkie bezsensowne pytanie ktore w zamysle mialo byc podchwytliwe. Moja odpowiedz jaka by nie byla nic nie wnosila do tematu.
Dzieki za zyczenia powodzenia w szkole przyda sie. Ja Tobie zycze zdrowia.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”