Prawodpodobnie dlatego, że ludzie się pilnują i jak ktoś się skaleczy to ta osoba która ma aids nie pluje w to miejsce. Hmm nie pomyślałeś o tym? Ja tylko stwierdziłem, że jest taka możliwość. Czy skłamałem? Czy taka możliwość nie istnieje?Dotychczas nie zanotowano przypadku zeby ktos zarazil sie poprzez lzy czy sline. Kamil powklejal brednie.
A co mają do tego pary hetero? Dlaczego w liczbach bezwzględnych znacznie więcej par heteroseksualnych uprawia seks analny? Dlatego, że co by nie twierdzili homosie, to par hetero jest milion razy więcej. I nawet jeśli co setna para bawi się w anal to i tak wychodzi to więcej niż homosiów.Jest tam napisane ze seks analny jest zachowaniem najwyzszego ryzyka jezeli chodzi o mozliwosc zakazenia jednakze "poniewaz nie wszyscy homoseksualni mezczyzni utrzymuja takie kontakty seksualne (dokonuje ich okolo 2/3 homoseksualnych mezczyzn) oznacza to ze w liczbach bezwzglednych znacznie wiecej osob heteroseksualnych uprawia tego rodzaju kontakty".
Ale jak wspomniałem na poczatku co to ma w ogóle do rzeczy. Fakty są takie, że pary uprawiające seks analany są najbardziej narażone na ryzyko zakażenia hiv. A Geje innego seksu nie uprawiają. Więc sprawa jest jasna i już chyba wiadomo skąd twierdzenie, że aids to choroba pedałów.