Re: Wybory 2010

red85

Re: Wybory 2010

Post autor: red85 » 18 cze 2010, 8:13

:rotfl: :rotfl: Znowu to samo. Może w końcu zdobędziesz się na jakiś konkret. Gdzie kiedy ktoś zarzucił dziennikarską nierzetelność komuś za to, że rzekomo pojechał z Kaczyńskim i spółką. Ciągle to samo wbijasz tutaj za każdym razem żeby na każdy argument odpowiedz a Pis to a Pis tamto. Żeby znowu napisać to samo o rzekomym szukaniu spisku, układów. I za każdym razem jak ktoś to prostuje to milkniesz i od nowa zaczynasz starą spiewkę.
Ja dokładnie ukazałem hipokryzję lewaczka, wkleiłem wywiad gdzie typ zjechał Kidawę-Błońską jak masz jakiś gdzie ktoś wywalił tak w kosmos jakiegoś Piswoca, to sobie tutaj wklej, ale nie bo łatwiej rzucić ogólnikiem i zarzucać komuś hipokryzję bez poparacia tego niczym.
Teraz bardzo bym poprosił byś konkretnie wskazał gdzieś moją hipokryzję. Jeśli tego nie uczynisz to bardzo proszę byś przestał się odnosić do moich postów, tradycyjnymi tekstami na jedną nutę, bez żadnej wartości merytorycznej.
Problem w tym Kamilu, że z Tobą się nie da rozmawiać i o tym pisałem. Na każdy argument, każdy przykład i tak odpowiadasz, że jest nieporównywalny etc. Trudno zresztą rozmawia się z kimś, kto nie widzi nikogo innego poza jedną partią, któremu niestety daleko do racjonalnego, zdrowego podejścia do sprawy(spiski etc). Mówiłem również, że nie dam się wciągnąć w głupawe dyskusje na naście stron o politycznym szicie i zdanie podtrzymuję.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”