Re: Parada homoseksualistów

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Parada homoseksualistów

Post autor: Kamil232 » 18 cze 2010, 13:45

Też Ci mogę tutaj wkleić parę linków wskazujących na to, że to co mówie jest prawdą które potwierdzają badania min. Paula Camerona. Tak tylko będzie atakował je stwierdzeniami, ze został wygłoszone przez środowiska Kościelne i będziesz to wyśmiewał. To jest właśnie tolerancja w waszym wykonaniu postępowe lewaczki. Że paru księży złapano na pedofilstwie to teraz wszystkich wrzucacie do jednego wora. I wypisujecie tu bzdury o Kościele, o Kościelnych domach dziecka, że tam dziecko na bank zostanie wykorzystane. I to wcale nie są z waszej strony stereotypy i nadużycia :lol: Cóż po raz enty przekonuje się, że hipokryzja to lewaczków drugie ja.
Więc ja ci odpowiem w twoim stylu.
Nie wklejaj mi tutaj linków z artykułami, które zapewne zostały napisane na zlecenie tudzież pod wpływem lobby gejowskiego. To samo z jakimiś badaniami, które rzekomo twierdzą, że dziecko wychowane przez dewiantów, radzi sobie lepiej od równieśników. Jeśli tak jest to tylko z tego względu, że zapewne odziedziczyło po biologicznych rodzicach inteligencje i czy by zostało wychowane przez dewiantów czy przez zwykłe małżeństwo to by było równie mądre.
Nie zanotowano takiego przypadku z tego powodu ze jest to mozliwosc czysto teoretyczna a nie dlatego ze ludzie uwazaja ze lzami a nie uwazaja ze strzykawkami.
A skąd ty mozesz o tym wiedzieć? Nie wiem czy lewaczku wiesz, ale to że ty o czymś nie wiesz to wcale nie oznacza, że w życiu coś takiego się nie zdarzyło.
Ja przytoczyłem tylko fakty, że istnieje taka możliwość. Coś co można znaleźć na każdej ulotce informacyjnej o AIDS w których jest mowa o drogach zakażenia. To wszystko, reszta to swoje słodkie pierdzenie. Czy kłamałem, że taka możliwość nie istnieje? NIE. Więc proponuje skończyć rzucać tymi bezpodstawnymi oskarżeniami.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”