Więc ja ci odpowiem w twoim stylu.
Nie wklejaj mi tutaj linków z artykułami, które zapewne zostały napisane na zlecenie tudzież pod wpływem lobby gejowskiego. To samo z jakimiś badaniami, które rzekomo twierdzą, że dziecko wychowane przez dewiantów, radzi sobie lepiej od równieśników. Jeśli tak jest to tylko z tego względu, że zapewne odziedziczyło po biologicznych rodzicach inteligencje i czy by zostało wychowane przez dewiantów czy przez zwykłe małżeństwo to by było równie mądre.
A skąd ty mozesz o tym wiedzieć? Nie wiem czy lewaczku wiesz, ale to że ty o czymś nie wiesz to wcale nie oznacza, że w życiu coś takiego się nie zdarzyło.Nie zanotowano takiego przypadku z tego powodu ze jest to mozliwosc czysto teoretyczna a nie dlatego ze ludzie uwazaja ze lzami a nie uwazaja ze strzykawkami.
Ja przytoczyłem tylko fakty, że istnieje taka możliwość. Coś co można znaleźć na każdej ulotce informacyjnej o AIDS w których jest mowa o drogach zakażenia. To wszystko, reszta to swoje słodkie pierdzenie. Czy kłamałem, że taka możliwość nie istnieje? NIE. Więc proponuje skończyć rzucać tymi bezpodstawnymi oskarżeniami.