Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 18 cze 2010, 17:03

Pozwólcie że ja wtrące swoje 3 grosze :D więc tak co do przyjścia Gierczaka to uważam że to dobry ruch będzie pełnił rolę taką jak Brzęczek i harował za dwóch a właśnie takich ludzi Górnik obecnie potrzebuje...przyjście Bembena jest bardziej jako stworzenie rywalizacji jak ją nie wygra to niebędzie stwarzał wielkich problemów w szatni a 1 Bundesligę z obecnym poziomem można śmiało porónać do naszej Ekstraklasy a Nowak musi czuć oddech bo czasem problemy z koncentracją :) Transfer Kwieka oceniam również pozytywnie zbyt wcześnie przeszedł do Wisły K. i od tego momentu grywał cały czas na śląsku i ma coś do udowodnienia kibicom :) Strąk dostał szansę to i on powinnien dostać :D Natomiast od kilku dni mówiło się o pozyskaniu piłkarza i dzisiaj miałobyć ogłoszenie nazwiska i niestety zaskoczyło mnie to negatywnie.. niestety transfer Jopa jest kompletną pomyłką..takimi piłkarzami niezastąpimy lukę po Pazdanie który ma odejść :( mam nadzieję na transfer Dymkowskiego o którego walczymy z Ruchem(bo wspólnie rozkupujemy Odrę:)bo Jop niejest żadną gwarancją na 0 z tyłu..ten piłkarz jest wypalony...i o ile transfery wcześniejsze z Wisły K. były jakąś alternatywą na krótki czas(Bukalski,Moskal,i Piotr Brożek-wyp.) tak ten transfer jest gwoździem do trumny :/ a co do 2012 cóż trzeba powiedzieć jasno że spadek nam nie pomógł i obecnie nikt niepowinnien nawet zaprzątać sobie tym głowy...a nasza ekstraklasa jest na tyle nieprzewidywalna(patrz 3 miejsce Ruchu) że jak skupimy się na wynikach a nie ile kto ma wportfelu to Allianz poczeka jeszcze może z 2 lata i cele przełożymy na 2014...obecnie ma być nowy stadion na projektach narazie się kończy coś zaczeli kombinować z trybuną przez co niebyło kompletu na wiosnę a w przyszłym roku wybory samorządowe czyli dokładnie to samo czyli kto obieca stadion zapewne wygra wybory :/ choć Mańka-Szulik wcale niejest aż tak złym Prezydentem lecz co do kwestii stadionu trochę zaczyna kręcić...

Wróć do „Polska”