Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 18 cze 2010, 18:10

czeher pisze:
ddemon pisze:przyjście Bembena jest bardziej jako stworzenie rywalizacji jak ją nie wygra to niebędzie stwarzał wielkich problemów w szatni a 1 Bundesligę z obecnym poziomem można śmiało porónać do naszej Ekstraklasy a Nowak musi czuć oddech bo czasem problemy z koncentracją :)
cos ci sie pomylilo... to nie jest Beben bramkarz tylko beben - wersja polska - obronca
fakt...pomyliło mi się...doczytałem bardziej...cóż prawy obrońca 34 letni wychowanek który doczeka się debiutu..czyli również ma coś do udowodnienia...chęć pokazania się pozatym pozycja która od kilku lat szwankuje..Kulig chyba odchodzi ale niejestem pewny bo był wypożyczony....przydałaby się jeszcze konkurencja na lewej i co najważniejsze przez moją pomyłkę :D dalej szukamy zmiennika dla Nowaka a pisało się cosik o Skabie choć tu będzie ciężko bo większe szanse na zatrudnienie ma Polonia B. gdzie spędził poprzedni sezon i pokazał się z dobrej strony :) i Stachowiak z Odry W. cóż pamiętam jak kiedyś był talentem w FM :D a obecnie jego kariera bardzo stanęła w miejscu może zbyt długo siedzi w Wodzisławiu i uda się go nam wyciągnąć ;]

Wróć do „Polska”